Dacia kampanyalı fiyatı açıkladı! 7 koltuklu Yeni Jogger bu fiyatla satılacak!

Dacia firması sıfır kilometre araçların fiyatlarında değişikliğe gitti. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Yeni Jogger modeli için kampanyalı fiyatlar açıklandı.
Dacia kampanyalı fiyatı açıkladı! 7 koltuklu Yeni Jogger bu fiyatla satılacak!

Türkiye’de otomobil piyasasında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarında firmalar sürekli bir güncelleme yapıyorlar. Bu güncellemeler hem ekonomik gerekçelerle hem de firmaların satış politikalarından kaynaklanıyor. Firmalar maliyet artışlarını fiyatlara yansıtırlarken bazen de kampanyalarla bir miktar indirim uygulanabiliyor.

DACİA FİYATLARI DEĞİŞTİRDİ

Türkiye’de son dönemlerde otomobil sektöründe Dacia’nın önemli bir çıkış yaptığı biliniyor. Modelleri ve fiyatları ile dikkat çeken firma her geçen gün müşteri potansiyelini arttırmayı başarıyor. Bunun için de Dacia’nın sıfır arabalarının fiyatları sürekli araştırma konusu olabiliyor. Firma fiyatlarda yine güncellemelere gitti ve yeni fiyatları açıkladı. Kampanyalı fiyatlarla otomobil satışı yapan Dacia oldukça büyük ses getirdi.

DACİA JOGGER İÇİN YENİ FİYATLAR!

Dacia Yeni Jogger için firma fiyat listesi açıklaması yaptı. Buna göre firma piyasaya kısa bir süre önce sürdüğü ve 7 koltuklu otomobil olarak tanıttığı Dacia Yeni Jogger için yeni fiyatlar belirledi. Dacia Yeni Jogger fiyatları 658.900 TL’den başlayarak 717.900 TL’ye kadar yükselebiliyor. Bu modelde firma Türkiye piyasasında 6 farklı donanım seçeneği ile müşterilerine hitap ediyor. Tüm donanımların fiyatları da ayrı oluyor.

Dacia Yeni Jogger için şu fiyatlar açıklandı:

-Dacia Yeni Jogger Essential Turbo 110 bg 7 koltuklu: 658.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Essential Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 672.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo 110 bg 7 koltuklu: 678.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Expression Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 692.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo 110 bg 7 koltuklu: 703.900 TL
-Dacia Yeni Jogger Extreme Turbo ECO-G 100 bg 7 koltuklu: 717.900 TL