Dacia'dan 634.900 TL'lik SUV teklifi! 5 yıl garanti, 150 Bin TL kredi!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere Dacia tarafından cazip bir teklif yapılıyor. Mayıs ayı sonuna kadar SUV model araç sahibi olmayı düşünenlere 634.900 TL’lik bir teklifte bulunuldu.
Dacia'dan 634.900 TL'lik SUV teklifi! 5 yıl garanti, 150 Bin TL kredi!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenleri zorlayacak gelişmeler ardı ardına yaşanıyor. Otomobil satın almayı düşünenlerin en büyük sorunu araç fiyatlarına gelen zamlar oluyor. Mayıs ayı içerisinde araç fiyatlarına ciddi oranlarda zamlar yapıldı. Ancak tek sorun bununla da bitmiyor. Araç satın almak için yetkili bayilerle iletişime geçenler araç tedarik sorunlarının devam ettiği görüyorlar. Tüm bu negatif gelişmelere karşın Dacia tarafından müşterilere çok özel bir teklif yapıldı.

SUV ARAÇLARDA DACİA!

SUV model araç denilince uygun fiyatlı modellerde ilk akla gelen Dacia oluyor. Son yıllarda SUV model arabalar popüler oldu. Tercihler sedandan SUV’a kayınca bu araçlara olan ilgi de arttı. Bu otomobiller için uygun fiyat politikası izleyen Dacia çok önemli satış rakamlarına ulaşıyor. Bunu desteklemek isteyen Dacia Mayıs ayına özel kampanyaları açıkladı. Bu kampanyalardaki fırsatları değerlendirenler sıfır kilometre otomobillere kolay bir şekilde ulaşabiliyorlar.

YENİ SANDERO TEKLİFİ!

Dacia’nın çok tercih edilen modellerinden olan Dacia Yeni Sandero için müşterilere çok cazip bir teklif yapılıyor. Dacia Yeni Sandero Essential Tce 90 bg CVT model araç için 634.900 TL fiyat açıklandı. Bu fiyatla SUV model sıfır kilometre araç sahibi olma imkanı getirildi. Aynı bütçeyle diğer otomobil firmalarının en ucuz modellerinin en alt donanım seviyelerini satın almak mümkün olabiliyor. Dacia ise müşterilere cazip bri teklif sunuyor.

EK FIRSATLAR VERİLİYOR

Dacia cazip teklifinin yanında müşterilere ek fırsatlar da veriyor. Bu kapsamda satın alınan araçlar üretici garantisine ek 2 yıl daha garanti kapsamına alınarak 5 yıl garantili oluyorlar. Ayrıca müşteriler 12 ay vadeli 150.000 TL kredi fırsatından da aylık yüzde 1,59 faizle yararlanabiliyor.