Denizbank'tan 5.000 TL faizsiz taksitli nakit avans ve 600 TL bonus para kampanyası

Bankaların faizsiz taksitli nakit avans kampanyaları tüm hızı ile devam ederken bu kampanyalardan yeni bir tanesini de Denizbank açıkladı. Denizbank kredi kartı olanlara 600 TL bonus para ve 5 bin TL faizsiz nakit avans veriyor!
Denizbank'tan 5.000 TL faizsiz taksitli nakit avans ve 600 TL bonus para kampanyası

Denizbank yılbaşına sayılı günler kala artan yeni yıl harcamaları nedeniyle müşterilerine yeni kampanyasını duyurdu. Denizbank tarafından düzenlenen kampanya kapsamında hem müşterilerine 600 TL bonus para yükleyeceğini hem de 5 bin liraya kadar taksitli nakit avansı faizsiz vereceğini ilan etti. 

31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyada aranılan koşulları yerine getiren kişiler yapmış oldukları harcamalar üzerinden 600 liraya kadar hediye bonus para kazanabilecekler. Buna ek olarak yine nakit para ihtiyacı olan kişiler Denizbank kredi kartı ile 5 bin liraya kadar taksitli nakit avansı sıfır faizli olarak çekebilecekler. 

DENİZBANK 5000 TL FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NEDİR?

Denizbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında Denizbank internet sitesi, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, ATM ve SMS aracılığıyla ilk kez bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kişilere 5 bin liraya varan tutarlarda faizsiz taksitli nakit avans verileceği ilan edildi. Düzenlenen kampanya belirlenen kanallar üzerinden ilk kez Denizbank kredi kartı başvurusu yapan kişiler için geçerli olacak. 

Denizbank'tan 5.000 TL faizsiz taksitli nakit avans ve 600 TL bonus para kampanyası

DENİZBANK 600 TL BONUS PARA KAMPANYASI NEDİR?

Bu kampanyaya ek olarak ayrıca Denizbank kredi kartı olan kişilere yönelik olarak 31 Aralık 2022 tarihine kadar kartlarından yaptıkları harcamalarla bonus para kazanma imkanı sunulacak. Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamada "31 Aralık’a kadar DenizBank kredi kartlarıyla farklı gün ve tek seferde giyim, market, kozmetik, elektronik sektörlerinde 400 TL ve üzeri ilk harcama sonrası her 400 TL ve üzeri harcamaya 40 TL, toplamda 600 TL Bonus verilecektir" ifadelerine yer verildi. 

 Ancak düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin ilk alışverişlerini yapmadan önce mutlaka kampanyaya katılım gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bunun için DenizKartım’dan, MobilDeniz’den HEMEN KATIL’ı tıklamanız ya da ilk alışverişinizi yapmadan hemen önce 3280 numarasına YILBASI yazarak oluşturduğunuz mesajı SMS olarak göndermeniz yeterli olacak. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişilerin kazandıkları bonus paralar 5 Ocak 2023 tarihine kadar yüklenecek. 5 Şubat 2023 tarihine kadar kullanılmayan bonus paralar ise sistemden geri çekilecek.