Denizbank’tan kredi kartı başvurusuna karşılıksız 30 bin TL hediye: Sadece başvuru tarihini kaçırmayın! İşte tarihi

Yeni bir kampanya başlatmış olan Denizbank, kredi kartı başvurusu yapanlara karşılıksız 30 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. İşte Denizbank’ın 30 bin TL ödemeli kampanyası ve kampanya koşulları…
Denizbank’tan kredi kartı başvurusuna karşılıksız 30 bin TL hediye: Sadece başvuru tarihini kaçırmayın! İşte tarihi

Artan yaşam maliyeti nedeniyle daha karlı bir şekilde alışveriş yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği banka kampanyaları, her ay olduğu gibi eylül ayında da çeşitlendi. Bu ay itibariyle yeni kampanyalarını devreye alan pek çok banka, müşterilerine özel birbirinden avantajlı ödemeler duyurmaya başladı. Özellikle yeni bir kampanyaya imza atan Denizbank’ın karşılıksız nakit ödemesi gerçekleştireceği bir kampanyası çok dikkat çekti.

Çok sayıda kampanyaya imza atan bankalardan biri olan Denizbank, bu ay itibariyle kampanya sayısını artırdı. Yeni ayda kredi kartı başvurularına karşılıksız ödemeler yapacağını duyuran Denizbank, bu ödemelerin kapsamını ve bu ödemelerden yararlanmak için belirlediği şartları duyurdu. Kampanyanın son katılım tarihine ilişkin de bilgi veren Denizbank, bu şartlara dair ayrıntılı bilgilendirme içeren bir yazılı paylaşım yaptı. İşte Denizbank’ın 30 bin TL ödemeli kampanyası ve kampanya koşulları…

DENİZBANK’TAN TAM 30.000 TL KAZANILABİLİYOR

12063833-728xauto.jpg

Kampanyasına ilişkin yazılı bir açıklama yapan Denizbank, 7 Eylül 2023 tarihi 30 Eylül 2023 tarihi arasında kredi kartı başvurusu yapan banka müşterilerinin kredi kartı kampanyalarına katılarak yılda 30.000 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı yakalayacağını duyurdu. Bu kapsamda marketten giyime, elektronikten eğitime kadar pek çok alanda Bonus kampanyası düzenleyen Denizbank, tüm yıl katılım sağlanabilecek olan çeşitli kampanyalara katılan ve bu kampanyanın kriterlerini yerine getiren banka müşterilerinin kampanyadan kazanım sağlayabileceğinin altını çizdi.

ÖDÜL, 1 YIL İÇERİSİNDE PARÇALI OLARAK VERİLİYOR

Kampanya kapsamında belirtilen Bonus tutarının yıl boyunca kazanılabilecek tutar olduğuna vurgu yapan Denizbank, her kampanyaya katılımın şart olduğunu da belirtti. Yıl boyunca verilecek olan ödül tutarlarının belirli kredi kartı tipleri için geçerli olacağını da belirten Denizbank, her kampanya için bu kartın değişebileceğini, bu nedenle de kampanyaların detaylarının kontrol edilmesini istedi. Denizbank, kampanya katılımları için başvuruları mobil bankacılık sistemleri üzerinden harcama yapmadan önce alıyor.