Düzce Belediyesi öğrencilere kırtasiye paketleri dağıtıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere verilen eğitim desteğinin yanı sıra bazı belediyelerde kırtasiye ürünlerinin pahalılığı ile öğrencilere destek vermeye başladı. Yeni destek haberi ise o ilden geldi.
Düzce Belediyesi öğrencilere kırtasiye paketleri dağıtıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan ailelere özel belirli bir miktarda destek ödemesinde bulunuyor. Bu destek ödemesi ile çocukların temel ihtiyaçlarının özellikle de eğitim ve öğretim konusundaki ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanırken bu kapsamda artan pahalılıkla mücadele için belediye ekipleri de son dönemde devreye giriyor. Belediyelerin çeşitli kampanyaları ile öğrencilere eğitim öğretim masraflarında destekler yapılarak eğitim için herhangi bir eksikliklerinin kalmaması amaçlanıyor. Yeni destek paketi açıklaması Düzce ili belediyesinden geldi. İşte tüm detaylar…

DÜZCE BELEDİYESİ KIRTASİYE PAKETLERİ DAĞITIYOR!

Düzce Belediyesi yeni kampanyası ile öğrencilerin eğitim öğretim dönemine eksiksiz başlamaları için artan pahalılıkta destek olmayı amaçlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ek ödemelerinin yanı sıra Düzce Belediyesi artan kırtasiye masraflarını biraz olsun öğrenciler ve aileleri için hafifletebilmek adına kırtasiye paketleri dağıtmaya başladı. 24 parçadan oluşan kırtasiye setinin her çocuğa ulaşması için titizlikle yürütülen çalışmada Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elif Özerçetin bazı açıklamalarda bulundu.

KONU İLE İLGİL YAPILAN AÇIKLAMLAR!

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elif Özerçetin “Düzce Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin yanındayız. Müdürlük olarak başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla her yıl yaptığımız çalışmada bu yıl 2 bin civarında öğrencimize 24 parçadan oluşan kırtasiye seti hediye ediyoruz. Okullar açılmadan önce başlamış olduğumuz dağıtım programı bu hafta içerisinde tamamlanmış olacak. Öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyoruz” ifadeleri ile konuya dair açıklamalarda bulundu.