Elektrik su internet cep telefonu doğalgaz faturası fark etmiyor! Fatura ödeyenlere 120 TL para iadesi yapılacak

Enflasyon ve enerji maliyetlerinde yaşanan yükseliş faturalara zam olarak yansımaya devam ederken pek çok ödeme artmıştı. Elektrik, su, internet ve cep telefonu faturası ödemeleri rekor kırarken fatura ödeyenlere 120 TL para kazanma imkanı sunuldu.
Elektrik su internet cep telefonu doğalgaz faturası fark etmiyor! Fatura ödeyenlere 120 TL para iadesi yapılacak

Vatandaşın cebinden çıkan fatura yükü her geçen gün artmaya devam ederken özellikle de Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın ardından doğalgaz ve elektrik faturası yükü artmıştı. Fatura ödemeleri artarken bankaların faturalar ile ilgili olarak otomatik ödeme talimatı kampanyaları da hız kazandı. 

Bu kampanyalardan birini de QNB Finansbank müşterilerine özel olarak duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı vermek isteyen kişilere 120 liraya kadar para puan kazanma fırsatı sunuldu. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin sadece fatura talimatı vermeleri yeterli olacak. Fatura talimatı veren kişiler her fatura başına 40 TL olmak üzere 120 liraya kadar para puan kazanabilecekler. 

FATURASI İÇİN OTOMATİK ÖDEME TALİMATI VERENE 120 TL PARA PUAN YÜKLENECEK! 

QNB Finansbank tarafından kampanyalar bölümünde yayımlanan duyuru kapsamında "QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı" denilerek 120 liralık puan yüklemesi yapılacağı ilan edildi. 

Elektrik su internet cep telefonu doğalgaz faturası fark etmiyor! Fatura ödeyenlere 120 TL para iadesi yapılacak

Söz konusu kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. 31 Aralık tarihine kadar QNB Finansbank kredi kartı sahibi olan kişiler kartları ya da Finansbank vadesiz hesabı üzerinden verecekleri otomatik ödeme talimatı ile para puan ödülü kazanacaklar. Ancak kampanya döneminde fatura talimatını iptal ederek baştan talimat veren kişiler bu kampanyadan yararlanabilecekler. 

QNB FİNANSBANK CARD FİNANS OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyada sadece ilk kez fatura talimatı verecek olan kişiler yararlanabilecek, ancak var olan faturasını iptal ederek baştan talimat veren kişiler yararlanamayacaklar. 31 Aralık 2022 tarihi itibari ile kampanya sona erecek her bir yeni talimat ile 40 TL olmak üzere toplamda 120 TL para ödülü kazanılabilecek. Kampanyadan kazanılan para puanlar ise 25 gün boyunca geçerli olacak ve süre sonuna kadar kullanılmayan para puanlar silinecek.