Elinde doları olanlar aman dikkat! İslam Memiş paranıza sahip çıkın diyerek uyardı!

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan son dakika açıklamasında doları olan vatandaşlar için uyarılar yapıldı.
Elinde doları olanlar aman dikkat! İslam Memiş paranıza sahip çıkın diyerek uyardı!

Bu sene altın ile birlikte doların da artmaya başlamasının ardından yatırım yapmak isteyen kişiler, ellerinde olan TL'yi farklı alanlarda değerlendirmeye başladı. Durum bu şekilde olunca da yaptığı tahminler ve bu konudaki değerlendirmeleri ile sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda yıl sonunda doların geleceği seviyeler hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

DOLAR İÇİN YIL SONU TAHMİNİ YAYIMLANDI!

Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından İslam Memiş tarafından "Soğukkanlı olun sancılı bir süreçteyiz. Bir tünel var önümüzde. Bu tünel karanlık! Bu tünelin sonunda ışığı görenler işine sahip çıkanlar, parasına sahip çıkanlar olacak. Gerçek olan bir şey var bu süreçte sancılı ve uzun bir yol var. Orta vadeli programda açıklanan rakamsal değerler benim öngörümün oldukça altında.

Yine bu stüdyoda yılsonu Dolar/TL kurundaki tahminsel öngörümü 29.70 olarak açıklamıştım. Bu rakamsal değerlerde bu yılsonundaki Dolar/TL kurunun 29.90 seviyesine tekabül ettiğini bize gösteriyor." şeklinde yapılan açıklama ile yıl sonu için değerlendirme yapıldı.

2024 YILI İÇİN AÇIKLAMA GELDİ!

Son olarak yatırım yapan kişiler için gelecek sene durumun nasıl olacağı hakkında da "2024 yılının ortalamasını bize 36.80 lira olarak izah ediyorlardı. Kamuoyuna Dolar/TL kuru 40 lirayı görebilir dediğimiz zaman bize vatan haini diyorlardı. Devlet diyor bunu. 2025 yılında 43.90 diyorlardı. Benim öngörüm 2024 yılında 44 veya 45 seviyesine kadar yukarı yönlü ivme olacak." şeklinde açıklamalarda bulunarak değerlendirmelerini paylaştı.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş'e ait olup, haberde herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.