Emekli maaş promosyonu yarışı yeniden kızıştı! En fazla ödeme yapan bankalar listesi!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak oldukça hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Promosyon rekoru hangi bankalarda, hangi bankalar emeklilere yüksek maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar?
Emekli maaş promosyonu yarışı yeniden kızıştı! En fazla ödeme yapan bankalar listesi!

Emeklilerin içerisinde kaldıkları geçim sıkıntısı onların ek gelirlere olan ihtiyaçlarını da arttırıyor. Bankaların emeklilere ödedikleri emekli maaş promosyonları da bir nevi ek gelir olabiliyor. Bu maaş promosyonlarını alan emekliler bütçelerine destek oluyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyalarının ödeme tutarları ise emeklilerin en çok araştırma yaptıkları konular arasında yer alıyor. 

EMEKLİLER ZAM BEKLENTİSİNDE!

Emekli maaşlarına gelen yüzde 30'luk zammın ardından maaş promosyonlarına da bankaların zam yapmasına dair bir beklenti oluştu. Emekli maaş promosyonları son yapılan maaş zamlarının ardından biraz yetersiz kalmaya başladı. Çoğu banka emeklilerin bir kısmına 3 yıllık maaş promosyonu olarak yarım maaş bile ödemiyorlar. Bu da emeklilerin bu işten zararlı çıkmalarına neden oluyor. 

3 YIL SÖZ VERME ŞARTI!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarından emekli müşterilerin yararlanabilmeleri için oldukça kolay şartlar uygulanıyor. Bu koşullar tüm bankalarda ortak olarak kullanılıyor. Ancak bankalar ek ödemeler yapacaklarsa o zaman özel koşullar devreye girebiliyor. Emeklilerin emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmeleri için sözleşme yapılacak olan bankaya emekli maaşlarını taşımaları gerekiyor. Ardından ise banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Emekli müşteriler bu sözleşme ile emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar. Bu sözün tutulmamasının cezai bir yaptırımı da olmuyor. 

EN YÜKSEK PROMOSYON ÖDEMESİ YAPAN BANKALAR!

Emekli maaş promosyonunda en yüksek ödemeyi yapan iki banka bulunuyor. ING Bank ve İş Bankası emeklilere ciddi miktarlarda promosyon ödemesi yapıyorlar. Her iki banka da emekli maaş promosyonu olarak müşterilere 7.500 TL'ye kadar ödeme yapıyorlar. Emekli maaşının miktarına göre bu promosyon ödemesi değişiyor. En yüksek promosyon tutarı 7.500 TL olarak uygulanıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında Akbank, TEB ve Yapı Kredi Bankası da yüksek ödeme yapan bankalar arasında yer alıyorlar. Bu bankalardan emekliler 7.000 TL'ye kadar maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bu promosyon tutarları da emeklilerin maaş miktarlarına göre değişiklik gösterebiliyor. 

Garanti BBVA ise emeklilere 6.000 TL'ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Ancak bu tutar ek promosyon ödemesi ile 7.500 TL'ye kadar çıkabiliyor. Bu ek ödeme için emekli müşterilerin özel şartları yerine getirmeleri gerekiyor.