Emekli maaş promosyonunda yeni rekor! ING Bank Şubat kampanyasını açıkladı!

Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarında Şubat güncellemesi yapmaya devam ediyorlar. ING Bank emekli maaş promosyonu kampanyasını yeniledi ve emeklilere daha yüksek promosyon ödemesi yapmaya başladı.
Emekli maaş promosyonunda yeni rekor! ING Bank Şubat kampanyasını açıkladı!

Türkiye’de emekliler bankaların Şubat ayı için emekli maaş promosyonu kampanyalarını yenilemelerini bekliyordular. Bankalar teker teker yeni kampanyalarını açıklıyorlar. İlk açıklayan banka İş Bankası olmuştu. Şimdi ise ING Bank tarafından açıklama yapılarak emekli maaş promosyonu Şubat kampanyası kamuoyuna ilan edildi. Emeklilere ING Bank’tan Şubat ayına özel çok özel imkanlar getirildi.

EMEKLİLER SÖZ VEREREK PROMOSYON ÖDEMESİ ALACAKLAR

ING Bank emekli maaş promosyonu için açıkladığı yeni kampanya ile emekli müşterilere fırsat üstüne fırsat sunuyor. Bu kampanyadan yararlanabilmek için emekli müşteriler önce maaşlarını ING Bank’a taşımaları gerekiyor. Ardından bankaya 3 yıl kalma sözü verecek olan emekli müşteri ING Bank’tan emekli maaş promosyonu ödemesi almaya hak kazanıyor. Bu karşılıklı anlaşma bir sözleşme ile sağlanıyor. Ancak bu sözleşmeyi müşteri istediği zaman cezasız olarak bozabiliyor.

EMEKLİLERE ŞUBAT AYINDA NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK?

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu Şubat tarifesi açıklandı. Bankadan promosyon ödemesi alacak olan emeklilerin alabilecekleri paralar şu şekilde belirlenecek:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4.500 TL promosyon ödemesi,
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.250 TL promosyon ödemesi,
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.750 TL promosyon ödemesi,
-10.000 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 7.500 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

1.000 TL EK ÖDEME YAPILACAK!

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu Şubat kampanyasının en önemli farkı ise yapılacak olan 1.000 TL’lik ek ödeme oldu. Buna göre emekli müşteriler promosyon kampanyasına katılmaları durumunda ek bir şart ile karşılaşacaklar. Bu şartın yerine getirilmesi ile 1.000 TL ek ödeme alacaklar. Bu ek ödeme nakit olarak değil kredi kartına bonus şeklinde yükselecek.

Maaşlarını Şubat ayı içerisinde ING Bank’a taşıyacak olan emekliler ay içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları gerekiyor. Yeni kredi kartı alan emekli müşteriler 31 Mart 2023’e kadar tek seferde 500 TL üzeri harcama yaparak 1.000 TL bonus kazanacak. Bu bonuslar da en geç 5 Nisan 2023 tarihine kadar müşterilerin kredi kartlarına yüklenecek.

Bir emekli ING Bank’tan 7.500 TL maaş promosyonu ve 1.000 TL de ek promosyon alarak Şubat ayında 8.500 TL maaş promosyonu alabilecek. 8.500 TL’lik emekli maaş promosyonu şu anda bankaların emeklilere verdikleri en yüksek promosyon tutarı oldu ve rekor tek başına ING Bank’a geçti.