Emekliler dikkat: Eylül ayının en yüksek promosyonu veren bankası netleşti! İşte banka banka promosyon tutarları

Bankaların eylül ayında emeklilere ödeyeceği banka promosyon tutarları ortaya çıktı. Peki bu ay hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka promosyon tutarları…
Emekliler dikkat: Eylül ayının en yüksek promosyonu veren bankası netleşti! İşte banka banka promosyon tutarları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile bankaların arasında gerçekleşen promosyon anlaşması kapsamında geçtiğimiz yıl artan banka promosyon ödemeleri, bankaların rekabeti nedeniyle her ay artmaya başladı. sonbaharın başlamasıyla birlikte yeni protokol zamanı yaklaşırken; bankaların yeni protokol öncesinde ödeyeceği promosyon tutarları da ortaya çıktı. Eylül ayı promosyon tutarlarını duyuran bankalar, emeklilere çağrıda bulundu.

Emekliler ile emeklilerin hak sahibi olarak dul veya yetim aylığı yani ölüm aylığı alan kişilerin yararlanabileceği banka promosyonlarında hala tek şart, üç yıl aynı bankadan maaş almak. Bu şartı yerine getirenler için ödenecek olan emekli promosyonların güncel tutarı ortaya çıktı. Peki bu ay hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte banka banka promosyon tutarları…

ZİRAAT, HALK, VAKIF, DENİZBANK VE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARI

3521314-1200x627.jpg

Bu ay itibariyle kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile özel bir banka kuruluş olan Denizbank’ta promosyon tutarları değişmedi. Her dört banka da maaşa göre değişmekle birlikte 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu bankaların ardından Türkiye İş Bankası’ndan da bir açıklama geldi. Bu y itibariyle emeklilere ödeyeceği emekli promosyon tutarını 7.500 TL’ye kadar çıkarmış olan Türkiye İş Bankası, bankacılık hizmetlerinden ücretsiz yararlanmayı ve aidatsız kredi kartı da vaat etti.

GARANTİ, YAPI KREDİ, QNB VE AKBANK EMEKLİ PROMOSYON GÜNCEL TUTARI

Bu ay en yüksek banka promosyonu ödeyen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, emeklilere özel 8.500 TL’ye varan nakit ve ek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Çıtayı 9.000 TL’ye çıkaran Yapı ve Kredi Bankası da emekliler için hem nakit hem de ek promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu. Ek ve nakit promosyonların toplamı olmak üzere 9.200 TL vaat eden QNB Finansbank da bu ayın yüksek promosyon ödeyen bankaları arasında yer aldı. En yüksek ödeme yapan banka ise 10.000 TL’ye varan promosyonlar ile Akbank oldu.