Emeklilere 15.000 TL'lik paket! Halkbank açıkladı, promosyon kampanyası!

Halkbank'ın emeklilere sağladığı maaş promosyonu imkanları merak konusu oluyor. Halkbank emekliler için bir promosyon paketi hazırladı. Emekliler hem maaş promosyonlarını alıyorlar hem de Halkbank'tan 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.
Emeklilere 15.000 TL'lik paket! Halkbank açıkladı, promosyon kampanyası!

Emekli vatandaşlar yaşamış oldukları geçim sıkıntısı karşısında imdatlarına yetişecek bir imkanı araştırıyorlar. Bu kapsamda emeklilerin pek de fazla seçeneği bulunmuyor. Kısa süreli bir imkan da olsa emekli maaş promosyonu kampanyaları bütçelere destek sağlayabiliyor. Bankalar bu kampanyalar üzerinden emeklilere çok önemli ödemeler yapabiliyorlar. Halkbank da emekliler için bir promosyon paketi hazırlayarak müşterilere duyurdu. 

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON PAKETİ!

Halkbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere öncelikle maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. Bir emeklinin Halkbank'tan ne kadar maaş promosyonu alabileceğinin öğrenilmesi için öncelikle müşterinin emekli maaşının ne kadar olduğuna bakılması gerekiyor. Bu maaş tutarına göre emekliler promosyon ödemesi alıyorlar. 

Halkbank'ın uyguladığı emekli maaş promosyonu tarifesi kapsamında Mayıs ayında şu ödemeler yapılıyor:

-Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL,

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL,

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL

-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Halkbank'tan emekli maaş promosyonu ödemesi alabilmek için müşterinin emekli maaşını bu bankaya taşıması ve bankayla promosyon sözleşmesi yapıp 3 yıl boyunca emekli aylığını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermesi gerekiyor. 

10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ!

Emekli müşterilere Halkbank tarafından ihtiyaç kredisi imkanı da sağlanıyor. Acil nakit ihtiyaçları olanlar bu krediyi kullanarak gereksinimlerini karşılayabiliyorlar. Halkbank'a ihtiyaç kredisi borcu ise 36 ay vadeli olarak ödeniyor. Emekli müşteri talimat verirse kredi taksitleri maaşından kesiliyor. Üstelik bu ihtiyaç kredisi faizinde de indirim uygulanıyor. 

Bir emekli müşteri Halkbank emekli maaş promosyonu paketi kapsamında toplamda 15.000 TL ödeme alabiliyor. Bu ödemenin 10 Bin TL'si ihtiyaç kredisi olduğu için geri ödeniyor. 5.000 TL'lik kısmı ise maaş promosyonu olduğu için herhangi bir geri ödeme yapılmıyor.