Emeklilere 7.500 TL yeni yıl hediyesi! Garanti BBVA duyurdu, başvuranın cebi para doluyor!

Garanti BBVA emekliler için 7.500 TL ödemenin kapısını araladı. Başvuran emeklilere Garanti BBVA tarafından 7.500 TL hediye verileceği açıklandı.
Emeklilere 7.500 TL yeni yıl hediyesi! Garanti BBVA duyurdu, başvuranın cebi para doluyor!

Türkiye’de emekli müşteriler bankalar için yüksek değere bindi. Bankalar emekli müşterileri ikna edebilmek için kıyasıya bir yarışa girdiler. Bu rekabetten ise en kazançlı çıkanlar emekliler oluyor. Özellikle finansal olarak zor günler geçiren emekliler bankaların kendilerine verdikleri nakit hediyelerle biraz olsun rahatlama imkanı buluyorlar. Son olarak ise Garanti BBVA emekli kampanyası ile dikkat çekti.

GARANTİ BBVA’DAN EMEKLİLERE NAKİT HEDİYE!

Garanti BBVA tarafından emekli maaş promosyonu kampanyası açıklandı. Bu kapsamda emekliler çeşitli miktarlarda promosyon ödemesi alabiliyorlar. Bu tamamen emekli müşterinin maaşının miktarına göre belirleniyor.

Emekli maaş promosyonu tarifesini açıklayan Garanti BBVA ödemeleri şu sistemde yapılacağını ilan etti:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 3.600 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 4.200 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 5.400 TL
-10.000 TL üzeri emekli maaşı olanlara 6.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

1.500 TL EK PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILIYOR!

Garanti BBVA tarafından tüm emekli müşterilere ek promosyon ödemesi yapılıyor. Ancak bunun için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor. Emekli maaş müşterisinin önce emekli maaş promosyonu kampanyasına iştirak edip 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü vermesi gerekiyor. Ardından ise Bonus Kredi Kartı çıkarması gerekiyor. Bu kredi kartından en az 500 TL harcama yaparak ek promosyon kampanyasında ilk koşul tamamlanmış oluyor. Bir diğer koşul ise 2 otomatik fatura ödeme talimatı vermesi oluyor. Bu koşullar sağlandığında emeklilere Garanti BBVA tarafından 1.500 TL nakit ödeme yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu ile 6.000 TL’ye kadar ödeme alan emekliler 1.500 TL de ek promosyon aldıklarında ellerine geçen toplam ödeme 7.500 TL’yi buluyor.