Emeklilere Akbank’tan reddedilemeyecek teklif! 10 bin TL nakit ödemeler için hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlatmış olan Akbank, 10 bin TL ödemeli kampanyasının ayrıntılarını bildirdi. İşte Akbank’ın eylül ayı emekli kampanyası ve kampanya koşulları…
Emeklilere Akbank’tan reddedilemeyecek teklif! 10 bin TL nakit ödemeler için hesaplarınızı hemen kontrol edin!

Tüm müşterilerine çok özel kampanyalar sunan bankalardan biri olan Akbank, bu kez emekli banka müşterilerine özel kolları sıvadı. Emekli müşterilerine çok özel kampanyalar ile çağrıda bulunan Akbank, kampanyaya katılan müşterilerin in hesaplarına 10 bin TL ödemeleri aktarmaya çoktan başladı. Kampanyadan yararlanabilecek olan emeklilere ilişkin de açıklama yapan Akbank, kampanyasının tüm detaylarını yazılı olarak gerçekleştirdiği bir açıklama ile ifade etti.

SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı emeklilerinin maaşını 1 Eylül 2023 tarihi ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıması halinde çok özel ödeme kampanyaları gerçekleştirecek olan Akbank, bu kampanyalara ilişkin bilgi verdi. Şart olarak 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı şart koşan banka, bu şartı sağlayan tüm emeklilerin 10 bin TL’ye varan ödemelerden yararlanabileceğini duyurdu. Akbank, kampanyanın ayrıntılarını da bildirdi. İşte Akbank’ın eylül ayı emekli kampanyası, güncel emekli promosyon tutarları ve kampanya koşulları…

AKBANK’TAN EMEKLİYE 7 BİN TL PROMOSYON

64930.jpg

Nakitte 7 bin TL’ye kadar promosyon veren Akbank, ek olarak 3 bin TL promosyon vereceğini duyurarak, toplam 10 bin TL promosyon vaat etti. Nakit promosyon için tutarları duyuran Akbank, maaşı 3.499 TL’ye kadar olan kişilerin 4 bin 200 TL; maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olan kişilerin 4 bin 850 TL; maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olan kişilerin 6 bin 250 TL; maaşı 10.000 TL ve üzeri olan kişilerin ise 7 bin TL nakit promosyondan yararlanabileceğini bildirdi. Akbank’tan yeni başlayan ek 3 bin TL’lik promosyon kampanyasına ilişkin de açıklama geldi.

AKBANK’TAN EMEKLİYE 3 BİN TL EK ÖDEME

Emeklilerin maaşını taşıdıktan sonra yararlanabileceği bir kampanyayı daha devreye sokan Akbank, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar ile ilk kez Axess veya Wings kart başvurusu yapacaklara seslendi. Bu emeklilerin 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözü vermesi halinde ek ödemeden yararlanabileceğini bildiren Akbank, bu ek ödemeyi 3 bin TL değerinde Chip-Para olarak duyurdu. Akbank, bu Chip-Paraları alışverişlerde TL yerine kullandırtıyor.