Emeklilere yıl sonu jesti 7.500 TL! Yapı Kredi Bankası kampanyayı duyurdu!

Emeklilere bankaların nakit jestleri hız kesmeden devam ediyor. Emeklilere yeni yıl önce 7.500 TL vereceğini açıklayan Yapı Kredi Bankası kampanyayı duyurdu.
Emeklilere yıl sonu jesti 7.500 TL! Yapı Kredi Bankası kampanyayı duyurdu!

Türkiye’de emeklilerin sayısı yaklaşık 13 milyonu buluyor. Bu kadar büyük bir kitle bankaların iştahını da kabartıyor. Bu emeklilerin büyük bir kısmının dar gelirli vatandaşlardan oluşuyor olması ise bankaların işini çok daha fazla kolaylaştırıyor. Bankalar maaş promosyonu kampanyaları ile emeklileri müşterileri olma yolunda ikna edebiliyorlar. Maaş promosyonlarını alan emekliler ise bütçelerine önemli destekler sağlamış oluyorlar. İki taraf açısından da kazançlı olan bu ilişki ise emekli maaş promosyonlarını çok önemli bir hale getiriyor.

YAPI KREDİ BANKASI KAMPANYAYI AÇIKLADI!

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere yönelik kampanya için açıklama yapıldı. Yapı Kredi Bankası emeklileri ikna edebilmek için kesenin ağzını açtı. SGK’nın belirlediği asgari tutarların üzerinde emekli maaş promosyonu veren Yapı Kredi Bankası bu açıdan emeklilere önemli imkanlar sağlayan bankalar arasında yer alıyor.

Emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan emekliler bu banka ile bir anlaşma yaparak promosyon alma hakkı elde ediyorlar. Bu anlaşmada emekliler Yapı Kredi Bankası’na 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar. Sadece bu koşullarla emekliler Yapı Kredi Bankası’ndan karşılıksız nakit alabiliyorlar.

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu tarifesi de belli oldu. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 4.200 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.900 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.300 TL ve 10.000 TL üzerinde olan emeklilere 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ek koşullarla beraber Yapı Kredi Bankası ayrıca 500 TL de ödeme yapıyor. Ek promosyon ödemesi ile Yapı Kredi Bankası bir emekliye en fazla 7.500 TL ödeme yapabiliyor.