Emlak Katılım Bankası şube ağını genişletmeye devam ediyor

Uzun süre atıl kaldıktan sonra katılım bankası olarak yola devam etmesi kararı alınan ve yeniden faaliyete geçirilen Emlak Katılım Bankası şube ağını genişletmeye devam ediyor.
Emlak Katılım Bankası şube ağını genişletmeye devam ediyor

Hükümet tarafından açıklanan 1. 100 günlük eylem planı içerisinde yer alan ve yeniden hizmete alınacağı duyurulan Emlak Bankası yola katılım bankası olarak devam etme kararı almıştı. Yapılan yasal düzenlemeler sonrasında konut ve inşaat sektörünü desteklemek amacı ile devreye alınan Emlak Katılım Bankası kademeli olarak hizmetlerini genişletmeye devam ederken şube sayısını da arttırdı.

Emlak Katılım Bankası alınan kararlar sonrasında 5 yeni şubenin daha açılışını gerçekleştirerek toplam şube sayısını 107 şubeye taşıdı. Açılışı gerçekleştirilen Bursa’da Demirtaş Şubesi ile İstanbul’da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdüzü E-5 ve Samandıra şubeleri bankanın en son açılan yeni şubeleri olarak duyuruldu.

EMLAK KATILIM BANKASI ŞUBE AĞI GENİŞLİYOR!

Bir döneme damga vuran ve ev sahibi olmak isteyen kişilere sağladığı destekle öne çıkan Emlak Bankası sonrasında yüksek oranda zarar etmesi gerekçe gösterilerek kapatılmıştı. Banka yıllarca atıl durumda kaldıktan sonra hükümet tarafından yeniden faaliyete alınmış, yapılan yasal düzenleme ile bankanın yola Emlak Katılım Bankası olarak devam edeceği duyurulmuştu.

Tekrar faaliyete geçirildiği dönemde ilk etapta şube sayısı düşük tutulan banka her geçen gün yeni şubelerini hizmete almaya devam ederken bu şubelere 5 tanesi daha eklendi. Banka hizmet ağını da her geçen gün yaygınlaştırırken pek çok hizmeti internet şubesi üzerinden ücretsiz olarak sunuyor. Bankanın özellikle de konut almak isteyen kişilere yönelik olarak sunacağı uzun vadeli ve düşük faizli finansman paketleri çıkarması talep ediliyordu...

Genel Yayın Yönetmeni