Enpara sadece tavsiye linki ile 10.000 TL ödül kampanyasını duyurdu!

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık kolu Enpara 200 TL ödül kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, Enpara'yı tavsiye edenlere ödül sunulacak. Peki kampanya şartları neler? İşte detaylar…
Enpara sadece tavsiye linki ile 10.000 TL ödül kampanyasını duyurdu!

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık hizmetleri veren kolu Enpara, herhangi bir kira masrafı olmadığı için, müşterilerine yönelik birçok ücretsiz ve masrafsız hizmet ve ürün sunuyor. Enpara, öte yandan bu hizmet ve ürünlerinin yanında müşterilerine birçok başlık altında kampanya fırsatı da sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte Enpara, bu kez de 200 TL ödül kampanyasını duyurdu. Enpara'yı tavsiye edenlere 200 TL tutarında ödül sunulacak.

Enpara müşterisi olan vatandaşlar, Enpara'yı tavsiye etmeleri üzerine, bankacılık hizmetlerini kullanmaya başlayan her bir işletme için 200 TL ödül kazanabiliyor. Ayrıca Enpara müşterisinin tavsiyesi üzerine Enpara'yı kullanmaya başlayan işletmeler de bankacılık masraflarından kurtuluyor. Her bir müşteri, tavsiyesi üzerine Enpara'yı kullanmaya başlayan her bir işletme başına 200 TL, toplamda ise 10.000 TL’ye kadar ödül kazanabiliyor. Peki kampanya şartları neler, nasıl yararlanılır? İşte detaylar…

ENPARA’DA 10.000 TL’YE KADAR ÖDÜL KAZANMA FIRSATI

enp-21484-tavsiye-kampanyasi-946x350.jpg

Enpara, tavsiye üzerine kazandıran kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde Enpara müşterilerinin 10.000 TL’ye kadar kazanç sağlama fırsatı bulunuyor. Enpara müşterileri, tavsiyeleri üzerine “Enpara Şirketim” uygulamasını kullanmaya başlayan her bir işletme için 200 TL ödül kazanıyor. Öte yandan tavsiye üzerine Enpara Şirketim uygulamasını kullanmaya başlayan şirketler de masraf ücreti ödemiyor.

Tanıdığı işletmeler ile yalnızca bir linki paylaşarak Enpara Şirketim uygulamasını tavsiye eden müşteriler, söz konusu işletmenin uygulamayı kullanmaya başlaması durumunda 200 TL, toplamda ise en fazla 10.000 TL ödül kazanabiliyor.

EFT/FAST/HAVALE ÜCRETİ, POS VE KREDİ KARTI AİDATI YOK

Tavsiye adımı üzerinden Enpara Şirketim uygulamasını kullanmaya başlayan işletmeler ayrıca bankanın sunduğu birçok farklı avantajdan da yararlanabiliyor. Bu kapsamda Enpara Şirketim uygulamasında EFT/FAST/Havale ücreti, POS ve kredi kartı aidatı bulunmuyor. Söz konusu kampanya 01 Ekim 2021 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında sunuluyor.