Faizsiz kredi destekli Opel Corsa teklifi! Kampanyalı fiyattan satışlar başladı!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere en ucuz Opel teklifi yapılıyor. Bu teklife göre 604.900 TL’ye Opel Corsa satın alınabilecek. Üstelik kredi desteği de müşterilere ek avantaj olarak sunuluyor.
Faizsiz kredi destekli Opel Corsa teklifi! Kampanyalı fiyattan satışlar başladı!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına gelen zamlar araç sahibi olmak isteyenleri zorlarken firmalar zaman zaman avantajlı tekliflerle müşterilerin karşısına çıkıyorlar. Opel firması da çok önemli bir teklif yaparak araç alacaklara yeni bir fırsat sundu. Kampanyalı fiyat açıklayan firma buna ek olarak müşterilere kredi desteği sağlıyor. Bu fırsatı değerlendirenler ise kolay bir şekilde sıfır araba sahibi olup Opel kalitesini tecrübe etme imkanı buluyorlar.

EN UCUZ OPEL MODELİ CORSA

Opel’in Türkiye piyasasında satışa çıkardığı araçlar içerisinde Opel Corsa en ucuz fiyatlı araç olarak dikkat çekiyor. Müşteriler bu aracı satın almak için en az 604.900 TL’yi gözden çıkarmak zorundalar. Sıfır kilometre otomobil piyasasında artan fiyatlardan dolayı rakamlar bu seviyeye ulaştı. Diğer araçlara kıyasla görece daha ucuz fiyata satılan Opel Corsa için taleplerin artması bekleniyor.

Opel Corsa için bu ayın sonuna kadar geçerli olacak fiyat listesi şöyle:

-Opel Corsa 1.2 75 HP Benzin MT5 Elegance: 604.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Edition: 693.900 TL
-Opel Corsa 1.2 100 HP Benzin AT8 Elegance: 729.900 TL
-Opel Corsa 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate: 815.900 TL

KREDİ DESTEKLERİ BELLİ OLDU!

Opel Corsa satın alırken kredi desteği arayanlara yine Opel tarafından kredi imkanı sağlanıyor. Bunun için müşterilerin iki kredi seçeneği bulunuyor ve sadece bir tanesi seçilebiliyor. Bu kapsamda 15 ay vadeli 150 Bin TL kredi aylık yüzde 0,99 faizle alınabiliyor. Buna alternatif olarak ise müşterilere 12 ay vadeli 120 Bin TL kredi yüzde 0 faizle yani faizsiz olarak veriliyor.