Garanti BBVA’dan reddedilemez 60 bin TL ödeme sözü geldi: Başvuru yapana veriliyor! İşte başvuru tarihleri

Yeni ay itibariyle bankalar kredi faiz oranlarını güncellemeye başladı. Bu kapsamda yeni kredi faiz oranını duyuran Garanti BBVA, 60 bin TL’lik ödeme paketi hazırladı. İşte Garanti BBVA’nın kredi kmapanyası…
Garanti BBVA’dan reddedilemez 60 bin TL ödeme sözü geldi: Başvuru yapana veriliyor! İşte başvuru tarihleri

Yeni ayda artan haftalık repo faizi sonrasında piyasa faizlerinde de yükselmeler başladı. Bu ay itibariyle özellikle ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yükselten bankalar, faiz oranlarını peş peşe artışa götürdüklerini duyurdu. Bankalardan gelen haber sonrasında nakde ihtiyacı olanlar için en önemli olan ise, piyasa faizinin altındaki faiz oranıyla kredi veren bankalar olmaya başladı. Bu ay itibariyle ihtiyaç kredilerinde başlangıç faizi yüzde 5’i aşmışken; bazı bankalar bu faiz oranının altında faiz belirleyerek, nakde ihtiyacı olanların imdadına yetişti.

Bu bankalardan biri olan Garanti BBVA, eylül ayı itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranını güncellediğini duyurdu. Nakde ihtiyacı olanlara çağrıda bulunan Garanti BBVA, 60 bin TL’lik ‘Dijital Kredi’ ödeme paketlerini hazırladı. Uygun faiz, kolay geri ödeme ve hızlı başvuru seçenekleri ile bu kredi paketini devreye alan Garanti BBVA, yapmış olduğu yazılı açıklama ile kredi paketine ilişkin ayrıntıları bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın 60 bin TL’lik kredi kampanyası ve kampanya şartları…

GARANTİ BBVA’DA DİJİTAL KREDİ PAKETİ DÖNEMİ BAŞLADI

whatsapp-image-2023-09-12-at-09-19-09.jpg

Kredi paketini devreye almış olan Garanti BBVA, bu kredi paketine ilişkin ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. Kredi paketi kapsamında 60 bin TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyacını internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden tek bir başvuru ile sağlayan Garanti BBVA, kredi başvuru sürecini hızlandırdı. Sadece kredi başvuru sürecini hızlandırmayan Garanti BBVA, aynı zamanda esnek geri ödeme planlarını da devreye alarak, kredi geri ödemelerini kolaylaştırdı. Garanti BBVA, faiz oranına ilişkin de bilgi verdi.

GARANTİ BBVA, FAİZ VE GERİ ÖDEME SEÇENEKLERİNİ DUYURDU

Dijital kredi paketi kapsamında başvuruları kabul etmeye başlamış olan Garanti BBVA, bu ay itibariyle kredilerini yüzde 4,38’den başlayan faizler ile sağlamaya başladı. Bu kapsamda başvuru yapanların hesabına hemen ödemeyi gerçekleştiren Garanti BBVA, 60 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçların bu paket kapsamında karşılanabileceğini duyurdu. Garanti BBVA, esnek geri ödemeler ile kredi geri ödemelerini 90 güne yani 3 aya kadar ertelemeye de izin veriyor. Ayrıca Garanti BBVA, azami kredi vade süresini tutara göre değişmekle birlikte, 36 ay olarak belirledi.