Gıpta Ofis halka Arz sonuçları belli oldu mu? Yatırımcılar sonuçları merakla bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde halka arzının talep kısmını gerçekleştiren Gıpta Ofis’in halka arz sonuçları açıklandı mı? Gıpta Ofis halka arzından hisse alımı yapan yatırımcılar merakla halka arz sonuçlarının açıklanacağı tarihe gözlerini çevirdi.
Gıpta Ofis halka Arz sonuçları belli oldu mu? Yatırımcılar sonuçları merakla bekliyor!

Halka arz yapan firmalar arasına dahil olan Gıpta Ofis geçtiğimiz günler de 6,7,8 Eylül tarihlerinde halk arz taleplerini aldı. Yapılan açıklamalara göre Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi AŞ payları eşit dağıtım yöntemiyle satışa sunulmuştu. GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek olan hisselerin halka arz fiyatı ise 20,90 TL olarak belirlenmişti. Halk arz sonuçlarını merakla bekleyen yatırımcılar sonuçların ne zaman açıklanacağı dair araştırmalarını da hızlandırdı. Peki Gıpta Ofis halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar…

GIPTA OFİS HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Gıpta Ofis geçtiğimiz günlerde halka arz taleplerini almaya başlamıştı. Taleplerini alma sürecinin bitmesi ile beraber Gıpta Ofis yatırımcıları halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda araştırmalarına hız kazandırırken merakla halka arzın açıklanacağı tarihi bekliyor. Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi yapılan açıklamaya göre, şirketin halka arz büyüklüğü 836 Milyon TL, halka açıklık oranı ise yüzde 30,30 olacak.

Gıpta Ofis’in halka arz talepleri 6,7,8 Eylül tarihleri arasında alındı. Talep sürecinin bitmesinin ardından sonuçların açıklanması merakla beklenirken henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak yapılan tahminlere göre Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi’nin halka arz sonuçlarının iki üç iş günü içerisinde açıklanması bekleniyor. Yapılan tahmine göre Gıpta Ofis sonuçlarının 11-12 Eylül tarihleri arasında yapılacağı tahmin ediliyor.

GIPTA OFİS HİSSE KODU NE?

Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi Anonim Şirketi’nin hisse kodu #GIPTA olarak açıklandı. Bununla beraber Şirket payları Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem göreceği belirtildi. Gıpta Ofis halka arzı ''Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'' ortaklığında gerçekleşecek. Bunlarla beraber yapılan açıklamalarda Gıpta Ofis hisse fiyatı 20,90 TL olarak belirlendiği de açıklandı.