Hala yüzde 1,98’den ihtiyaç kredisi var: CEPTETEB duyurdu! Üstelik hemen 70 bin TL ödeniyor!

Bankaların yeni ayda yüzde kaç faizle kredi vereceği netleşti. TEB’in uzantısı olan CEPTETEB, bu ayın en düşük faiz oranını vaat etti. İşte CEPTETEB kredi kampanyası ve kampanya şartları…
Hala yüzde 1,98’den ihtiyaç kredisi var: CEPTETEB duyurdu! Üstelik hemen 70 bin TL ödeniyor!

Son zamanlarda artan piyasa faizleri nedeniyle çekilemez hale gelmiş olan ihtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranını arayan tüketiciler için eylül ayı faiz oranları netlik kazandı. Bankalar tek tek faiz oranı belirlerken; bu ay ihtiyaç kredilerinde ortalama faiz yüzde 5’i aştı. Ancak bazı bankalar, özel kampanyalar ile sağladığı ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını en düşükte tuttu. Bu bankalardan biri olan CEPTETEB, yeni kredi kampanyasına ilişkin bir duyuru yaptı.

TEB isimli özel bankanın şubesiz banka kuruluşu olan CEPTETEB, internet bankacılığı olarak geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başladı. Bu kapsamda avantajlı hizmetler sunan CEPTETEB, bu ayın en düşük kredi faizi ile kredi vermeye başladığını duyurdu. Özellikle nakde ihtiyacı olanlara seslenen CEPTETEB, kredi koşullarını açıklarken; aynı zamanda bu krediden yararlanma şartlarına ilişkin de bilgi verdi. İşte CEPTETEB kredi kampanyası ve kampanya şartları…

CEPTETEB’TE 70 BİN TL’YE KADAR ANINDA İHTİYAÇ KREDİSİ

whatsapp-image-2023-09-13-at-08-58-13.jpg

Yeni ayda çok özel bir kredi kampanyası ile nakde ihtiyacı olanların imdadına yetişen CEPTETEB, kredi tutarı 70 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinin bu paketten karşılanabileceğini bileceğini bildirdi. 50 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri için 36 ay vade sunan CEPTETEB, 50 bin 1 TL ile 70 bin TL arasındaki krediler için ise 24 ay taksit yapabileceğini açıkladı. Bu kredi kampanyası kapsamında ödeme erteleme gibi esnek ödeme seçenekleri de sunan CEPTETEB, kredinin faiz oranına ilişkin de bilgi verdi.

CEPTETEB’TE YENİ BANKA MÜŞTERİSİNE EN DÜŞÜK FAİZ

Kredi kampanyası kapsamında bu ay özellikle ilk kez CEPTETEB’li olacaklara çok özel faiz oranı sunan CEPTETEB, bu kişiler için kredi faiz oranını yüzde 1,98’den başlatacağını duyurdu. Bu faizi örnek hesaplama tablosunda 30 bin TL ihtiyaç kredisi için veren CEPTETEB, vade oranını ise 3 ay olarak belirledi. Kredi başvurularını mobil uygulaması üzerinden almaya başlamış olan CEPTETEB, bu oranın sigortalı krediler için geçerli olduğunu bildirdi.