Halkbank emekliler için kesenin ağzını açtı! 30 Bin TL'lik maaş promosyonu paketi!

Emeklilere bankalardan yeni imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. Halkbank emekliler için çok özel bir kampanya açıkladı. Halkbank’ın emekli müşterilerinin hesaplarına 30 Bin TL para yatıyor.
Halkbank emekliler için kesenin ağzını açtı! 30 Bin TL'lik maaş promosyonu paketi!

Türkiye’de emekliler geçim sıkıntısı yaşayan vatandaş grupları arasında yer alıyorlar. Bazı emeklilerin maaşları yüksek olsa da bu çok sınırlı sayıda emekli için geçerli oluyor. Emeklilerin yarısından fazlası asgari ücretten daha düşük bir maaş ile geçimlerini sağlamak zorunda kalıyor. Bu emeklilerin bütçelerinde de aydan aya açıklar oluşuyor. Bankaların açıkladıkları emekli kampanyaları ise bu açıkların kapatılmasında en büyük destekçi vazifesi görüyor.

HALKBANK EMEKLİ KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Halkbank’ın emeklilere özel açıklanan yeni kampanyasında müşterilere çok önemli nakit ödemeler yapılıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasını sıradan bir maaş promosyonu kampanyasından çıkaran Halkbank müşterilere ek imkanlar da sağlıyor. Emeklilerin bankası olarak da bilinen Halkbank müşterilere promosyon ödemesi yaptığı gibi ihtiyaç kredisi imkanı da sağlıyor. Üstelik bu ihtiyaç kredisinde de faiz indirimi yapılıyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEME TARİFESİ!

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu ödeme tarifesi açıklandı. SGK’nın bankalar ile yaptığı protokole sadık kalan Halkbank emeklilere şu maaş promosyonlarını ödüyor:

-3.500 TL’ye kadar maaşı olan emeklilere 3.000 TL,
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan emeklilere 3.500 TL,
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olan emeklilere 4.500 TL,
-10.000 TL ve üzerinde maaşı olan emeklilere 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

FAİZ İNDİRİMLİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

Halkbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emeklilere banka bir de ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor. Bu ihtiyaç kredisinde müşterilere çok net bir faiz indirimi yapılıyor. Halkbank müşterileri aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Ancak bankanın emekli maaş müşterilerine bu kredi ürününde faiz indirimi yapılarak 1,55 faiz ile ihtiyaç kredisi kullanma hakkı veriliyor.

Halkbank’ın emeklilere sağlanan ihtiyaç kredisi imkanını kullanan emekliler 36 ay vade 25 Bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisinin çekilmesi durumunda ödenmesi gereken aylık taksit 971 TL oluyor. Bu tutar da emeklinin maaşından aydan aya otomatik kesilebiliyor.

30 BİN TL ÖDEME YAPILIYOR!

Halkbank emekli maaş promosyonu kampanyasının ayrıcalıklarından yararlanabilmek için önce müşterinin emekli maaşını bu bankaya taşıması ve ardından da 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeme sözü vermesi gerekiyor. Bu işlemleri yapan müşterilere Halkbank 5 Bin TL’si maaş promosyonu ve geri kalanı ihtiyaç kredisi olmak üzere toplam 30 Bin TL ödeme yapıyor.