Halkbank o kişilere verecek! 60 ay vadeli 500.000 TL limitli destek kredisi başvurusu başladı

Halk Bankası destek kredisi paketleri ile vatandaşların en büyük yardımcısı olmaya devam ederken peş peşe yeni kredi paketleri açıklanmaya devam ediyor. Esnaf ve sanatkarlara kredi desteği için beklenen açıklama geldi, başvuru ekranı açıldı.
Halkbank o kişilere verecek! 60 ay vadeli 500.000 TL limitli destek kredisi başvurusu başladı

Halkbank o kişilere verecek! 60 ay vadeli 500.000 TL limitli destek kredisi başvurusu başladı - Kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin sayıları her geçen gün artmaya devam ederken kamu bankaları bir kere daha elini taşın altına koymuştu. 

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank bu alanda öne çıkmayı başarırken Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan destek kredisi için de başvuruları almaya başladı. Cumhuriyetin 100. yılına hazırlık olarak açıklanan kredi paketine özel olarak esnaf ve sanatkarlara 150 milyar TL kredi desteği sağlanacak. 

HALKBANK ESNAF VE SANATKARLARA ÖZEL DESTEK KREDİSİ! 

Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada Esnaf ve sanatkarlar Odası ve Siciline kayıtlı faal esnaf ve sanatkarların krediye başvuru yapma imkanına sahip oldukları ilan edildi. Verilen kredi paketine özel olarak: 

"Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz desteği ile düşük faiz oranından faydalanabilirsiniz.

İşletme sermayesi ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik taksitlerinizi aylık, 3 aylık, 6 aylık ödeme seçeneğiyle, azami 60 ay vade ile 500.000.-TL’ye kadar finansman sağlayabilirsiniz.

Mesleki faaliyetinizle uyumlu iş yeri ve taşıt alımına yönelik olarak, 1.500.000.-TL’ye kadar yatırım kredisi kullanabilirsiniz.

İş yeri alımlarında 120 aya kadar, taşıt alımlarında ise 84 aya kadar aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleri ile uzun vade avantajından faydalanabilirsiniz.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaleti veya Bankamızca Doğrudan Kullandırım şeklinde sunulan kredilerimizi kullanabilirsiniz" denilerek kredinin avantajları açıklandı. 

HALKBANK ESNAF KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Halk Bankası esnaf kredisi paketi başvurusu için Esnaf ve sanatkarlar, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) ortağı ise kooperatifleri aracılığıyla, kooperatif ortağı değil ise yetkili şubeler üzerinden kredi başvuru formu doldurabilecekler. Halkbank kredi başvurusu için gerekli belgeler ise Kimlik Belgesi, Esnaf Oda Kayıt Belgesi ve Vergi Levhası örneği olarak açıklandı. Bu belgeler ile aranılan şartları taşıyan kişiler esnaf kredisi çekme hakkı elde edebilecekler.