Halkbank'tan emeklilerin cepleri rahatlatacak 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

Kamu bankası Halkbank tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte emekli vatandaşlar için 70 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.
Halkbank'tan emeklilerin cepleri rahatlatacak 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası!

Milyonlarca emekli vatandaşın cebini rahatlatacak olan kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre Halkbank tarafından emekli vatandaşlara özel olarak faiz ve vade oranları ile toplamda 70 bin lira ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Bu kapsamda krediye başvuru yapacak olan vatandaşlar için aylık ödeme tutarları da yayımlandı. Kimlerin başvuru yapabileceği ve nasıl ihtiyaç kredisi başvurularının tamamlanacağı hakkında tüm detaylara da yer verildi.

HALKBANK'TAN EMEKLİ VATANDAŞLARA ÖZEL 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU!

Kamu bankası tarafından emekli vatandaşlara özel olarak sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan şartlar ve detaylara da yer verildi. Bu kapsam dahilinde toplamda 70 bin TL tutarındaki kredinin ödeme planı da şu şekilde verildi;

screenshot-67.png

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Kredi tutarı = 70.000 TL

Vade = 24 ay

Aylık Ödemeniz = 4.722,20 TL

Faiz oranı = %3.29

Toplam Geri Ödemeniz = 113.332,80 TL

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıda ödeme planı yayımlanan ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişilerin belli başlı başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir. Halkbank tarafından alınacak olan bu kredide müşteriler ile banka arasında güven ilişkisinin oluşması için sunulan başlıca şartlar şu şekilde verildi;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank üzerinden alınabilecek olan 'Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi' için pek çok başvuru yöntemi bulunmaktadır. Yapılan açıklamalara göre kişilerin Halkbank internet, mobil bankacılık hesabı üzerinden ve de bizzat Halkbank şubelerine mesai saatleri içerisinde giderek başvurularını tamamlayabileceği öğrenildi.