Hyundai'den sıfır otomobil teklifi! 8.711 TL taksitle satın alınıyor!

Sıfır kilometre otomobil satın almayı planlayanlara firmalar tarafından özel teklifler yapılıyor. Hyundai de bu şekilde bir teklifle günden oldu. Mayıs kampanyası ile Hyundai i10 satın almak isteyenlere çok önemli bir fiyat avantajı fırsatı veriliyor.
Hyundai'den sıfır otomobil teklifi! 8.711 TL taksitle satın alınıyor!

Otomobil fiyatlarının yükselmesinden dolayı araç satın almayı düşünenler sıfır kilometre otomobil piyasasından kaçıyorlar. Ancak firmalar müşterilerin bu tavrını tersine çevirebilmek için zaman zaman araba kampanyaları düzenleyip çok özel imkanlar sağlıyorlar. Bu şekilde bir kampanya haberi de Hyundai'den geldi. Hyundai kampanyalı fiyat ile sıfır araba alacaklara çok özel bir sarış teklifi yapıyor. Bu teklifi kabul edenler fiyat avantajı ile üstelik taksitle sıfır araba sahibi oluyorlar. 

HYUNDAİ i10 KMAPANYALI FİYAT!

Hyundai i10 satın almak isteyenlere firma tarafından kampanyalı fiyat avantajı veriliyor. Türkiye'de üretim yapan otomobil firmaları arasında bulunan Hyundai bunun avantajını fiyatlarına yansıtabiliyor. Şu anda Türkiye otomobil piyasasının en ucuz sıfır kilometre otomobillerinden birisi olan Hyundai i10 için kampanyalı fiyat açıklandı. Firma bu araç için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak şekilde 445.000 TL fiyat belirledi. Sıfır kilometre otomobil piyasası için gayet makul olan bu fiyat ile ciddi satış rakamları hedefleniyor. 

YÜZDE 50 TAŞIT KREDİSİ ÇEKİLİYOR

445.000 TL karşılığında satılan Hyundai i10 için kredi desteği almak da mümkün oluyor. BDDK kriterlerine göre bu fiyatta sıfır kilometre bir otomobil için yüzde 50 oranında taşıt kredisi kullanılabiliyor. Yani Hyundai i10 satın almak isteyenler 222.500 TL peşinat ödemesinin üzerine 225.000 TL de taşıt kredisi çekerek bu otomobili satın alma imkanına sahip oluyorlar. Yine BDDK hükümleri gereği bu kullanılacak olan 222.500 TL'lik taşıt kredisi için bankalar en fazla 36 ay vade yapabiliyorlar. Yani müşteriler 36 ay vadeli 222.500 TL taşıt kredisi çekip sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyorlar. 

EN UCUZ KREDİ HALKBANK'TA!

Hyundai'den sıfır otomobil teklifi! 8.711 TL taksitle satın alınıyor!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak için taşıt kredisi kullanılması durumunda en düşük faizi Halkbank'ta ulaşılıyor. Aylık yüzde 1,59 faizle bu kredi çekilebiliyor. 36 ay vadeli 222.500 TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda Halkbank'a aylık 8.711 TL taksit ödeniyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 313.624 TL oluyor. 536.124 TL toplam maliyet ile bu otomobile sahip olunabiliyor. Bu da 3 yıllık maliyeti ifade ediyor. 3 yıl sonra bu otomobil satılmak istense muhtemelen daha yüksek bir tutara satış yapma imkanı da doğacaktır.