ING Bank, düşüklü faizli kredinin yolunu açtı: 50 bin TL’ye kadar başvuru yapan, hemen onayı alıyor!

Yeni bir kredi kampanyasını devreye alan ING Bank, bu kapsamda düşük faizli kredi kullanmanın yolunu anlattı. İşte ING Bank’ın düşük faizli kredisi ve kredi koşulları…
ING Bank, düşüklü faizli kredinin yolunu açtı: 50 bin TL’ye kadar başvuru yapan, hemen onayı alıyor!

Son zamanlarda kredi kampanyalarına olan ilgi gitgide artmaya başladı. Özellikle de artan piyasa faizleri, düşük faizli kredilere olan ilgiyi artırırken; bankasındaki müşterileri artırmak isteyen pek çok banka kuruluşu da bu kredi kampanyalarında artışa gittiğini gösterdi. Eylül ayı itibariyle düşük faizli kredi kampanyalarından birine imza atan ING Bank, yeni kampanyası kapsamında düşük faizli kredinin nasıl kullanılabileceğini nakde ihtiyacı olanlar için anlattı.

Eylül ayında yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan ING Bank, kendi müşterileri için piyasanın altında bir faizle ihtiyaç kredisi sağlarken; kendi müşterisi olmayan nakde ihtiyacı olanlar için çok özel bir faiz oranından kredi sağlamaya başladığını duyurdu. Nakde ihtiyacı olanlar için başlattığı bu kredi kampanyası kapsamında faiz iadesi yaparak uygun faizden nakit çekmeyi sağlayan ING Bank, kampanya detaylarını bildirdi. İşte ING Bank’ın düşük faizli kredisi ve kredi koşulları…

ING BANK’TAN PİYASANIN ALTINDA KREDİ FAİZ ORANI

ing-bank-1.png

Yeni ayda ihtiyaç kredisi çekecek olan banka müşterileri için faizi piyasanın altında belirlemiş olan ING Bank, bu ayın ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarının yüzde 3,34’ten başlayacağını açıkladı. Bu kapsamda 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade ile kredi sağlayan ING Bank, 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasında 24 ay; 100 bin 1 TL ve üzerinde ise 12 ay azami vade sunabileceğini duyurdu. Başvuruları tüm kanallarından almaya başlamış olan ING Bank, esnek kredi geri ödeme koşullarıyla da ekstra bir ayrıcalık sağlamaya başladı. ING Bank, yeni müşterileri için ise daha düşük bir faiz oranı verdi.

ING BANK’TAN YENİ MÜŞTERİYE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Yeni banka müşterilerinin Turuncu Ekstra programına katılması halinde daha düşük bir faizden yararlanabileceğini bildiren ING Bank, bu program kapsamındaki yeni müşterilerinin 50 bin TL’ye kadar olan kredilerini yüzde 2,69’dan başlayan faizler ve azami 36 ay vade ile kullanabileceğini belirtti. Turuncu Ekstra programı için ING Bank kartıyla yapılan her 1 TL ödemeye 1 puan veren ING Bank, bu puanların toplanarak faiz indirimi olarak kullanılabileceğinin altını çizdi.