İş Bankası açıkladı! 7.500 TL ödenecek, 6 gün süresi kaldı!

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası ile alakalı olarak bir açıklama yapıldı. Emekli müşteriler başvuru yapmaları halinde hesaplarında karşılıksız 7.500 TL ödemeyi aktarabilecekler.
İş Bankası açıkladı! 7.500 TL ödenecek, 6 gün süresi kaldı!

Türkiye'de emekli müşterilere yönelik bankaların özel uygulamaları devam ediyor. Emeklileri müşterileri olmaları için ikna etmeye çalışan bankalar çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Bu kampanyaların ana konseptini ise emekli maaş promosyonları oluşturuyor. Bu maaş promosyonları ile emekli müşteriler çok önemli finansal destek elde edebiliyorlar. İş Bankası da bankacılık piyasasının en kapsamlı emekli maaş promosyonu kampanyasını düzenliyor. 

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE KARŞILIKSIZ ÖDEME!

İş Bankası tarafından emekli maaş promosyonu ödemelerine ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Buna göre emekliler maaşlarını İş Bankası'na taşıyarak bu promosyon kampanyasına iştirak edebilecekler. Tek yapmaları gereken ise maaş taşıma işleminin ardından banka ile bir maaş promosyonu sözleşmesi yapmak olacak. Bu sözleşme ile emekli müşteri İş Bankası'na 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Karşılığında ise İş Bankası da müşteriye promosyon ödemesi yapıyor. Bu ödeme tamamen karşılıksız oluyor ve müşteri tarafından kesinlikle geri ödenmiyor. 

İş Bankası emekli maaş promosyonunda güncel ödeme tutarlarını şu şekilde açıkladı:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL
-Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.250 TL
-Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 6.750 TL
-Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.500 TL maaş promosyonu veriliyor. 

İş Bankası müşterileri emekli maaşlarını bu bankaya taşımaları durumunda ek bazı avantajlar da elde edebiliyorlar. Düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı bunlardan birisi oluyor. Bu kampanyanın fırsatlarından yararlanabilmek için ise emeklilerin sadece 6 günlük süreleri kaldı. 6 gün içerisinde başvuru yapılması durumunda 7.500 TL'ye kadar ödeme alınabilecek. Bu süre geçilirse Mart ayının kampanyası beklenecek ve o kampanyada ödeme tutarının ne kadar olacağı şimdilik bilinmiyor.