İş Bankası emekli kampanyası! 7.500 TL maaş promosyonuna ek 15.000 TL nakit destek!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları merak edilmeye devam edilirken İş Bankası'nın emeklilere sunduğu imkanlar araştırılıyor. İş Bankası emekli müşterilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor?
İş Bankası emekli kampanyası! 7.500 TL maaş promosyonuna ek 15.000 TL nakit destek!

Türkiye'de bankalar tarafından emeklilere çeşitli jestler yapılabiliyor. Bu jestler de emekli maaş promosyonu kampanyaları ile gerçekleştiriliyor. Bankalar emeklileri kendi müşterileri yapabilmek için çeşitli kampanyalar düzenliyorlar. Promosyon kampanyalarına ek fırsatlar sağlayan bankalar emeklilere ciddi kazanımlar sunuyorlar. İş Bankası da bu bankalardan birisi olurken 22.500 TL'lik bir ödeme yapmayı vaat ediyor. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanabilmek için bazı işlemlerin yapılması gerekiyor. Öncelikle SGK'dan SSK ve Bağkur emekli maaşı alanlar ile dul ve yetim maaşı alanların bu maaşlarını İş Bankası'na taşımaları gerekiyor. Bu maaş taşıma işlemi ile beraber müşteri ile İş Bankası bir promosyon sözleşmesi yapıyor. Bu sözleşme ile müşteri 3 yıl dolana kadar emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına ilişkin söz veriyor. Bu söz karşılığında ise İş Bankası belirlenen tarife üzerinden müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında müşterilere ne kadar promosyon ödemesi yapacağı müşterinin maaş miktarına göre belirleniyor. Maaş promosyonu hesaplaması yapılırken emekli müşterinin maaşında haciz kesintisi varsa veya nafaka kesintisi oluyorsa bu tutarlar çıkarılıyor. kalan tutar üzerinden tarifedeki promosyon karşılığı müşteriye peşin ve nakit olarak ödeniyor. 

İş Bankası emekli maaş promosyonu tarifesi kapsamında şu ödemeleri yapıyor:

-3.500 TL’ye kadar maaşı olanlara 4.500 TL,
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara 5.250 TL,
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlara 6.750 TL,
-10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

NAKİT DESTEK VERİLİYOR!

İş Bankası'nın emekli maaş promosyonunun yanında emekli müşterilere bir de nakit destek sağladığı bildirildi. Bu kapsamda emekli müşteriler İş Bankası'nın emekli maaş müşterileri olduktan sonra uygun faizli ihtiyaç kredisi kullanma hakkı elde ediyorlar. Bu kapsamda 50.000 TL'ye kadar kredi çekilebiliyor. Ancak emeklilerin bir ödeme sıkıntısı içerisine düşmemeleri için bu tutar 15.000 TL olarak teklif ediliyor. Bu teklifi kabul eden emekliler 7.500 TL maaş promosyonunun yanında 15.000 TL de ihtiyaç kredisi çekerek nakit destek alıyorlar.