Kamu bankaları taksitleri erteliyor! Vakıfbank, Halkbank 280 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Yeni bir otomobil satın almak için kredi ihtiyacı olanlara kamu bankaları taşıt finansmanı vermeye devam ediyorlar. Vakıfbank ve Halkbank 280.000 TL tutarlı taşıt kredisi kampanyalarını açıkladılar.
Kamu bankaları taksitleri erteliyor! Vakıfbank, Halkbank 280 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Otomobil fiyatlarına gelen son zamlarla beraber sıfır kilometre bir araba sahibi olmak isteyenlerin daha yüksek bütçelere ihtiyaçları oluyor. Bu bütçe farkını ise insanlar genellikle taşıt kredileri ile karşılıyorlar. Taşıt kredisi çekerek otomobil sahibi olmak biraz daha kolay oluyor. Kamu bankaları ise vatandaşların otomobil sahibi olabilmeleri için kredi musluklarını iyice açtılar. Bu imkanı kullanan vatandaşlar kamu bankalarının destekleri ile hayallerini süsleyen otomobillerin sahibi olabiliyorlar. 

KREDİ TAKSİTLERİ ERTELENİYOR!

Kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank tarafından taşıt kredisi kullanacak olan müşterilere çok özel imkanların sağlanacağı açıklandı. Açıklanan kampanyalara göre her iki bankadan da taşıt kredisi kullanacak olan müşterilere düşük faiz avantajının yanında kredi taksitlerini erteleme imkanı da veriliyor. Bu kapsamda vatandaşlar kullandıkları taşıt kredilerinin taksitlerini Halkbank'ta ilk 2 ay, Vakıfbank'ta ilk 3 ay boyunca erteleme imkanına sahip oluyorlar. Böylece otomobil alımının yapıldığı süreçte direkt olarak bir ödeme periyodunun içerisine düşülmüyor. 

EN UYGUN FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ KAMPANYALARI!

Halkbank ve Vakıfbank şu anda bankacılık piyasasında en düşük faizli taşıt kredisi kampanyalarını başlattılar. Her iki banka da müşterilerin otomobil sahibi olmaları için verdikleri taşıt kredilerine düşük faiz uyguluyorlar. Diğer bankalarla faiz karşılaştırması yapılınca bu durum çok net bir şekilde görülebiliyor. Yapılan son güncellemelerle beraber Vakıfbank aylık yüzde 1,61 faizle, Halkbank ise aylık yüzde 1,69 faizle taşıt kredisi kullandırıyor. 

VADE SÜRELRİNİ BDDK BELİRLİYOR

Türkiye'de bankaların hangi koşullarda kredi verebileceklerini, kaç aya kadar vade yapabileceklerini BDDK belirliyor. Tüm bankalarda geçerli olan bu kurallara göre taşıt kredisi için en fazla 48 aya kadar vade uygulanabiliyor. Bundan daha uzun süreli vade imkanı ile taşıt kredisi kullandırılmıyor. Bunun yanında otomobilin değerine göre bu kredi süresi biraz daha düşebiliyor. 

VAKIFBANK 280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI!

Kamu bankaları taksitleri erteliyor! Vakıfbank, Halkbank 280 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Vakıfbank'tan 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi kullananlara aylık yüzde 1,61 oranlı faizle bu kredi verilirken aylık taksit tutarı 9.151 TL şeklinde hesaplanıyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 439.283 TL olarak açıklandı.

HALKBANK 280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMASI!

Kamu bankaları taksitleri erteliyor! Vakıfbank, Halkbank 280 Bin TL taşıt kredisi kampanyası!

Halkbank'ın taşıt kredisi faizi olan aylık yüzde 1,59 faiz ile 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi taksit hesaplaması yapıldığında aylık taksit tutarı 9.105 TL oluyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 437.054 TL şeklinde hesaplanıyor.