Kia'dan 52 Bin TL indirim kampanyası! Bu fiyata sıfır otomobiliniz olabilir!

Sıfır kilometre otomobil satın almayı düşünenlere Kia tarafından oldukça cazip bir teklif yapıldı. Çok satan modelinin sıfırını 470 Bin TL’den satışa çıkaran Kia en üst donanımı bu fiyata satıyor.
Kia'dan 52 Bin TL indirim kampanyası! Bu fiyata sıfır otomobiliniz olabilir!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlerin sayısı son dönemlerde oldukça fazla olsa da yüksek fiyatlar bunu engelleyebiliyor. Bu durum karşısında kendilerine alternatif çözümler arayanlar firmaların bazı özel fırsatları ile karşılaşabiliyorlar. Özellikle yılın ilk bölümünde firmalar tarafından müşterilere özel imkanlar ve cazip fiyatlar sunulabiliyor. Bu imkanı değerlendirenler oldukça ucuz maliyetlerle sıfır araba sahibi olabiliyorlar.

KİA KAMPANYALI FİYATI DUYURDU!

Kia son dönemlerde otomobil satış rakamları açısından dikkat çeken firmalar arasında yer alıyor. Bu firma tarafından müşterilere yeni bir imkan sağlandığı bildirildi. Kampanyalı fiyatları açıklayan firma özellikle 2022 model sıfır araba stokunu eritmeyi planlıyor. Bu maksatla stoklarda bulunan araçları elden çıkarabilmek için sıfır arabalar özel fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Kia tarafından yapılan açıklamaya göre firma Kia Picanto modelinde önemli bir fiyat avantajını müşterilerin kullanımına sundu. Buna göre Kia Picanto satın almak isteyenler eğer 2022 model sıfır arabadan yana tercih kullanırlarsa büyük bir maliyet avantajı elde edecekler. Bu kapsamda Kia Picanto’nun en üst donanımı olan Kia Picanto 1.2L 84 PS AMT Feel Benzin versiyon araç 470 Bin TL’ye satın alınabilecek. Aynı modelin ve versiyonun 2023 modelinin satış fiyatı 522 Bin TL olarak açıklandı. Bu şekilde müşteriler 52 Bin TL’lik avantaj elde edebiliyorlar.

Kia’nın 52 Bin TL avantaj ile satışa çıkardığı Kia Picanto şu anda stoklarda bulunan araç sayıları ile sınırlı olacak. Bu modelin üretimi yapılmadığı için stoklar tükendiğinde kampanya da sonlanmış olacak. Şubat ayının sonuna kadar geçerli olacak bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Mart ayında bu otomobillerin fiyatlarına yeni bir zam daha yapılması bekleniyor.