Kuveyt Türk faturalarda 200 TL destek kampanyasını başlattı! Son tarih belli oldu

Kış dönemi yaklaşıyor ve birçok vatandaş doğalgaz faturalarını düşünmeye başladı. Fatura masraflarının artmaya başlayacağı dönem öncesinde Kuveyt Türk’ten fatura ödemelerine 200 TL destek kampanyası başladı. İşte detaylar…
Kuveyt Türk faturalarda 200 TL destek kampanyasını başlattı! Son tarih belli oldu

Son dönemde ekonomide yaşanan gelişmeler, birçok vatandaşın maddi anlamda zorluk çekmesine neden oldu. Giderler artarken oluşan zorluklar karşısında vatandaşlar, ödemelerde ve alışverişlerde tasarruf sağlayabilecekleri yolları ve alternatifleri araştırıyor. Bu giderler arasında önemli bir yer tutan fatura giderlerine yönelik olarak Kuveyt Türk’ten dikkat çeken bir kampanya geldi. Kuveyt Türk, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 200 TL Altın Puan desteği sunuyor.

Elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon faturası gibi fatura masraflarının, kış döneminin gelmesi ve doğalgaz faturalarının yükselmesi ile birlikte artması bekleniyor. Artması beklenen fatura giderleri karşısında çözüm arayan ve tasarruf alternatiflerini araştıranlar için kampanya fırsatı Kuveyt Türk’ten geldi. Kuveyt Türk, şartları karşılayan müşterilerine 200 TL’ye varan Altın Puan desteği ile faturalarda tasarruf fırsatı sunuyor. Peki kimler Kuveyt Türk’ün sunduğu kampanyadan yararlanabilir? İşte detaylar…

KUVEYT TÜRK’TEN 200 TL ALTIN PUAN KAZANMA FIRSATI

yeni-yila-yakisir-kampanya-o-bankadan-geldi-tek-tikla-200-tl-kazanin-fea4.webp

Kuveyt Türk, fatura ödemelerine yönelik kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, 1 Ocak 2023 tarihinden sonra Kuveyt Türk müşterisi olanlar, 1 Ocak - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında herhangi bir kanal üzerinden fatura ödeme talimatı vermeleri karşısında Altın Puan hediyesi kazanıyor. Kampanya dahilinde müşteriler her fatura talimatına karşılık 50 TL, toplamda ise 200 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan yalnızca Kuveyt Türk Mobil kanalı üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olan bireysel müşteriler yararlanabilir ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar herhangi bir kanal üzerinden en az 1, en fazla 4 fatura talimatı verilmesi, faturaların da otomatik ödenmesi gerekir. 20.000 kişi ile katılım sınırlaması bulunan kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Kuveyt Türk, 1 Ocak - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında sunduğu kampanya ile 200 TL’ye varan Altın Puan kazanma fırsatı sunuyor ve banka, kampanyanın koşullarında değişiklik yapma veya sonlandırma hakkına sahiptir.