Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Garanti Bankası anında faizsiz 10 bin TL nakit avans verecek!

Bankalar tarafından son dönemde yayımlanan peş peşe kart kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Garanti Bankası faizsiz 10 bin TL nakit avans vereceğini duyurdu.
Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Garanti Bankası anında faizsiz 10 bin TL nakit avans verecek!

Özellikle ülke çapında geçirdiğimiz zor günlerin ardından vatandaşlar tarafından bankalar aracılığı ile verilen kredi ve kampanyaları merak etmeye başladı. Bankaların büyük avantajlı bir şekilde yayınladıkları kredi kampanyalarına Garanti Bankası da katıldı. Garanti Bankası tarafından yapılan son duyuru ile birlikte kişilere 10 bin TL verileceği öğrenildi. 

Garanti Bankası müşterisi olan kişilere tanınan bu özellik ile birlikte banka tarafından müşterisi olan kişilere 10 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Bu avantajın ardından ise kimlerin başvuru yapabileceği ve detayların neler olduğu gibi konular da oldukça merak edilmeye başlandı. 

GARANTİ BANKASI 10 BİN TL NAKİT AVANS VERECEK! 

Konu hakkında Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte 1 Şubat 2023 tarihi ile 28 Şubat 2023 tarihi arasında Garanti BBVA müşterisi olan kişilere anında 10 bin TL nakit avans verileceği öğrenildi. Kampanya dahilinde detayların merak edilmesinin ardından ise Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde verildi; 

  • Kampanya kapsamında kredi kartı 1 Şubat – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında açılan müşteriler 31 Mart 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir.
  • Kampanya kapsamında maksimum 10.000 TL Taksitli Nakit Avans 6 taksit ile kullanılabilir. 10.000 TL’den yüksek tutarlı veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan Taksitli Nakit Avans çekimlerinde çekilen tutarın tamamı için güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.
  • Kampanya kapsamındaki faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Şubesi ve BonusFlaş üzerinden kullanılabilir. ATM ve Müşteri İletişim Merkezi kanallarından yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabilir. Kampanya döneminde birden fazla kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sadece ilk onaylanan kredi kartları kampanyaya dahildir.

Tüm bunların yanı sıra kampanyaya bireysel ve asıl kredi kartlarının dahil olduğu fakat ticari kredi kartları ve ek, sanal kartların da dahil olmadığı ifade edildi. 

Acil nakit ihtiyacı nedeni ile vatandaşlara sunulan bu avantajlı fırsattan faydalanmak isteyen kişilerin Garanti BBVA üzerinden başvurularını tamamlamış olması gerekmektedir. Verilen süre içerisinde başvuruyu yapan kişiler kampanyadan faydalanamamaktadır.