Nakit ihtiyacı olanlara İş Bankası’ndan faizsiz 20.000 TL nakit kampanyası! Son tarih 30 Eylül…

İşCep uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan yeni müşterilere 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığı sunuluyor. Kimler kampanyadan, nasıl yararlanabilir? İşte detaylar…
Nakit ihtiyacı olanlara İş Bankası’ndan faizsiz 20.000 TL nakit kampanyası! Son tarih 30 Eylül…

Son dönemde birçok vatandaşın nakit ihtiyaçları artış gösterdi. Ürün ve hizmetlerde görülen fiyat artışları sonrası harcamalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar, öte yandan uygun fırsatlarla ek gelir sağlamak istiyor. Ancak birçok bankanın sunduğu ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması da vatandaşları farklı alternatif arayışına itiyor. Bu kapsamda bir fırsat kampanyası da İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olanlara 20.000 TL’ye varan %0 faizli taksitli nakit avans ayrıcalığı sunuyor.

İş Bankası tarafından sunulan faizsiz 20.000 TL’ye varan taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyenler, İşCep mobil uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olarak başvuruda bulunabilecek. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneği üzerinden adımları takip etmesi, başarılı bir şekilde İş Bankası müşterisi olması, kredi kartı başvurusunda bulunması, başvurusunun onaylanması gerekiyor. Bu aşamalar sonrası müşteriler 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabiliyor. İşte detaylar…

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLERİ

acil-nakit-ihtiyacina-20-000-tl-faizsiz-kredi-is-bankasi-mujdeli-haberi-verdi-480166351.jpg

İş Bankası tarafından sunulan ve nakit ihtiyacı olanların ilgi gösterdiği söz konusu kampanya dahilinde, İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” adımları ile İş Bankası müşterisi olanlar 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilir. Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Müşteri Olma adımlarını 06 Eylül-30 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmesi ve kredi kartı başvurularının onaylanması gerekiyor.

FİZİKİ KARTI BEKLEMEYE GEREK YOK

İş Bankası tarafından sunulan söz konusu kampanyada 6 ay vade seçeneği sunuluyor ve taksitli nakit avans tutarı en az 300 TL, en fazla 20.000 TL olarak seçilebiliyor. Yalnızca İşCep ve Maximum Mobil kanalları üzerinden kullanım sağlanabilen kampanyada sunulan taksitli nakit avans tutarları, nakit avans limiti ile sınırlandırılıyor.

Ayrıca kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, fiziki kartı beklemeden Maximum Mobil üzerinden kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak kaydıyla 5.000 TL’ye kadar kampanya dahilinde taksitli nakit avans kullanabiliyor. 6 ay vade seçeneğinin dışındaki vadelerde ve 20.000 TL üzerindeki tutarlarda, kampanya kapsamı dışında geçerli faiz oranları uygulanıyor.