Netflix ücretlerine yeniden zam geldi! En düşük paket fiyatı 100 TL'ye ulaştı

Dünyanın en çok tercih edilen medya hizmetleri Netflix için yapılan son dakika açıklaması ile birlikte üyelik ücretlerine yeniden zam geldiği öğrenildi.
Netflix ücretlerine yeniden zam geldi! En düşük paket fiyatı 100 TL'ye ulaştı

Dünya çapında milyonlarca vatandaş tarafından en çok tercih edilen medya hizmeti sağlayıcısı Netflix için yapılan son dakika açıklaması ile birlikte üyelik ücretlerine yeniden zam geldiği öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre yeni üyelik almak isteyen ve de üyeliği olup bu süreç içerisinde üyeliğe devam edecek olan kişilerin artık daha yüksek fiyattan ödeme yapacağı öğrenildi.

NETFLIX ÜYELİK ÜCRETLERİNE YENİDEN ZAM GELDİ!

Bugün konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasına göre temel paket 63,99 TL, özel paket 130,99 TL'den yükseldiği öğrenildi. Güncellenen rakamlara göre aylık ücretlerin bir anda yükselerek en düşük temel paketin 100 TL'ye ulaştığı ifade edildi.

screenshot-66-002.png

Yapılan açıklamalara göre güncel fiyat listesi şu şekilde verildi;

Temel Paket = 720 p çözünürlük ve iyi video kalitesi ile 99,99 TL oldu.

Standart Paket = 1080 p çözünürlük ve daha iyi video kalitesi ile 149,99 TL oldu.

Özel Paket = 4K + HDR çözünürlük ve en yüksek video kalitesi ile 199,99 TL olduğu ifade edildi.

Yeniden gelen bu zammın ardından ise Netflix üyeliği alan kişilerin üyeliklerini iptal edip etmeyeceği merak konusu oldu. Konu ile ilgili sosyal medyada gündem olan bu zamların ardından vatandaşlar tarafından da gelen bu zamlara tepki gelmeye başladı. Yapılan bu zamların ardından gelen tepkilerin fiyatları etkileyip etkilemeyeceği merak konusu oldu.