Okul alışverişlerinin 350 TL’si Şekerbank’tan! Kampanya detayları neler?

Okul alışverişleri için Şekerbank’tan dikkat çeken bir kampanya geldi. Şekerbank, okul alışverişlerine 350 TL Bonus fırsatı sunuyor. İşte detaylar…
Okul alışverişlerinin 350 TL’si Şekerbank’tan! Kampanya detayları neler?

Okulların açılmasına artık gün değil sayılı saatler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışma takvimine göre 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül Pazartesi itibariyle başlayacak. Öğrenciler, öğretmenler ve velileri yeni yıl heyecanı sararken, veliler bir de okul alışverişlerinin telaşına düştü. Ekonomide görülen dalgalanma ile yaşanan ekonomik darboğaz sonrası veliler, çocuklarının okul alışverişi için tasarruf ve kazanç yollarını araştırıyor. Bu kapsamda okul alışverişleri için bir kampanya da Şekerbank’tan geldi.

Son dönemlerde artan enflasyon ve bunu takip eden döviz kurlarındaki yükselişler, her sektörde ürün ve hizmetlere peş peşe zamları da beraberinde getirdi. Gelen zamlardan kırtasiye sektörü de etkilenirken, bunun yanında çocuklar için yapılacak okul alışverişlerinde ayakkabı, forma, giyim gibi kalemlerde de fiyatlar yükseldi. Artan fiyatlar karşısında alternatif kazanç kampanyaları araştıran veliler için bir kampanya fırsatı da Şekerbank’tan geldi. Şekerbank, okul alışverişlerine 350 TL Bonus kazanma fırsatını duyurdu. İşte detaylar…

OKUL ALIŞVERİŞLERİNE 350 TL BONUS

1432.jpg

Şekerbank, 25 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Şeker Bonus Kredi Kartları ile yapılacak 500 TL ve üzeri her ikinci market, giyim ve kırtasiye harcamalarına 70 TL ve toplamda 350 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Katılım gerektiren kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ilk harcamayı yapmadan önce “OKUL” yazıp 7353’e SMS göndermesi gerekiyor. Ayrıca kampanyada kazanılan bonuslar da 3 Ekim - 3 Kasım 2023 tarihleri arasında kullanılabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya Şeker Bonus ve Bonus Business Kartlar dahil ediliyor ve 30 Eylül 2023’e kadar yapılan harcamaları kapsayan kampanyada bir müşteri harcamasına göre en fazla 350 TL Bonus kazanabiliyor. Ayrıca kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin, katılım SMS’ini de Şekerbank’ta kayıtlı olan telefon üzerinden göndermesi gerekiyor.

Kampanyada yapılan alışverişlerin herhangi bir üye işyerinden yapılmasına gerek bulunmuyor. Peşin ve taksitli harcamaların dahil edildiği kampanyaya, sadece yurt içinde yapılan harcamalar dahil ediliyor. Ayrıca kampanya dahilinde yapılan iptal ve iade işlemleri de dikkate alınıyor.