Opel Yeni Astra indirimli kampanyalı fiyatlarla satışta!

Sıfır kilometre otomobiller için fırsat fiyatlarını araştıranlar firmaların kampanyalı fiyatlarını merak ediyorlar. Opel de kampanyalı fiyat açıklaması yaptı. Opel Yeni Astra için indirimli kampanyalı fiyatlar belli oldu.
Opel Yeni Astra indirimli kampanyalı fiyatlarla satışta!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak için artık vatandaşların ciddi fedakarlık yapmaları gerekiyor. Otomobil fiyatlarına yapılan zamlar ile vatandaşın alım gücü arasındaki makas açıldıkça bu fiyatları ödeyebilecek insanların sayısında geniş bir daralma meydana geldi. Bu daralmanın etkisi ile beraber insanlar firmalardan kampanyalı fiyatlar açıklamalarını bekliyorlar. Opel firması da bu kampanyalı fiyat imkanını müşterilerinin kullanımına sık sık sunuyor. Opel Yeni Astra için indirimli kampanyalı fiyat duyurusu yapıldı.

OPEL YENİ ASTRA SINIFI GEÇTİ!

Opel Yeni Astra modeli firmanın en çok sorgulanan modellerinin başında geliyor. Bu otomobilin dizaynında geçtiğimiz yıllarda kapsamlı bir değişikliğe giden firma göz alıcı bir araba meydana getirebildi. Modern bir tasarıma kavuşan Opel Yeni Astra Türkiye piyasasında da büyük beğeni topladı. Firmanın kült modellerinden birisi olan Opel Yeni Astra’da yapılan değişimler müşterilerin takdirini toplarken satın alma taleplerini yükseltti.

YENİ KAMPANYALI FİYATLAR!

Opel Yeni Astra ile Opel kalitesini tecrübe etmek isteyenler fiyat araştırması yapıyorlar. Opel firması Yeni Astra modelinin pazarlamasında yeni bir adım attı. Bu model için kampanyalı fiyat açıklaması yapıldı. Yüksek maliyeti biraz daraltıp müşteriler için daha cazip bir fiyat seçeneği sunmak isteyen firma kampanyalı fiyatlar ile büyük sükse yaptı. Opel Yeni Astra ait olduğu segmente göre makul fiyatla satışa sunulsa da yüksek gelişmiş özellikleri nedeniyle ucuz otomobil kategorisinde yer almıyor.

Opel Yeni Astra için şu fiyat listesi açıklandı:

-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin MT6 Edition: 844.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Edition: 952.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 Elegance: 1.046.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.2 130 HP Benzin AT8 GS: 1.138.900 TL
-Opel Yeni Astra 1.5 130 HP Dizel AT8 Edition: 1.014.900 TL