Özel sektör çalışanlarına dev promosyon müjdesi! Asgari ücretlilere Akbank 5.000 TL promosyon bombası patladı

Bankaların emekli promosyonu ve memur maaş promosyon ödemeleri tüm hızı ile devam ederken gözler özel sektör çalışanlarına promosyon müjdesine çevrilmişti. Promosyonda beklenen müjdeli haber Akbank'tan geldi!
Özel sektör çalışanlarına dev promosyon müjdesi! Asgari ücretlilere Akbank 5.000 TL promosyon bombası patladı

Maaş promosyonu ödemesi için bankalar kesenin ağzını açarken rakamlar giderek yükselmişti. Emeklilere promosyon rakamları 8 bin liraya yükselirken memurlara ödenen promosyon tutarı ise 41 bin liraya kadar yükselmişti. 

Hem memurlara hem de emeklilere promosyon ödemesi yapılırken gözler özel sektör çalışanlarına promosyon ödemelerine çevrilmişti. Özel sektör maaş promosyonu konusunda talepler gündeme gelirken CHP tarafından meclise verilen özel sektör promosyon yasası heyecan yaratmıştı. Akbank özel sektör promosyon müjdesi verildi. 

PROMOSYON SON DAKİKA: AKBANK ÖZEL SEKTÖR PROMOSYON MÜJDESİ VERDİ! 

Özel bankaların promosyon ödemeleri için rakamlar her geçen gün artmaya devam ederken konu hakkında son dakika açıklaması Akbank tarafından yapıldı. Akbank tarafından yapılan açıklamada "Kazanan Akbanklı programı ile maaşını ya da düzenli gelirini her ay Akbank’a getirenler 5.000 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanıyor" diyerek 5 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. 

Düzenlenen kampanya ile beraber ilk kez asgari ücretli çalışan kişiler için de 5 bin liraya kadar varan tutarda maaş promosyonu alma imkanı doğmuş oldu. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişilere; 

3.000 – 3.999,99 TL arasında bakiye aktarılması halinde 900 TL chip-para

4.000 – 4.999,99TL arasında bakiye aktarılması halinde 1.200 TL chip-para

5.000 – 14.999,99 TL arasında bakiye aktarılması halinde 2.500 TL chip-para

15.000 – 24.999,99 TL arasında bakiye aktarılması halinde 3.500 TL chip-para

25.000 TL ve üzerinde bakiye aktarılması halinde ise 5.000 TL chip-para ödemesi yapılacak. 

ÖZEL SEKTÖR ÇALIŞANLARINA PROMOSYON KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Düzenlenen kampanyadan sadece ilk kez Akbank'lı olan kişiler yararlanacak olup Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecini tamamlayarak Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi’ni onayladığı tarih itibarıyla 35 gün içinde programa katılacak.

Özel sektör çalışanlarına dev promosyon müjdesi! Asgari ücretlilere Akbank 5.000 TL promosyon bombası patladı

Verilecek olan bakiye aktarma sözüne göre en düşük 900 TL ve en yüksek 5 bin TL promosyon alma hakkı sağlanacak. Programa katılan kişilerin artı para limiti tanımlaması, Akbank kart alması ve en az 1 adet otomatik ödeme talimatı vermesi şartları da aranacak.