Reeder halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hangi bankalar kaç lot verecek?

Bu hafta halka arz olacak şirketlerin açıklanmasının ardından Reeder teknolojinin hangi tarihler arası ve kaç gün halka arz olacağı merak konusu oldu.
Reeder halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hangi bankalar kaç lot verecek?

SPK tarafından onayın gelmesinin ardından Reeder Teknoloji San. ve Tic. A.Ş. halka arz oldu. Borsayı yakından takip eden ve yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından ise teknoloji sektöründe isim yapmış, yurt dışına pazarlama işlemleri ile ilgilenen şirketin kaç gün süre ile halka arz olacağını merak etti. Gelen ilk bilgilere göre toplamda 2 Milyar TL halka arz edileceği öğrenilirken 215.000.000 lotun bulunacağı ifade edildi. Konu ile ilgili merak edilen pek çok konu hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

REEDER NE ZAMAN HALKA ARZ OLACAK?

Yapılan açıklamalara göre toplamda 3 gün süre ile halka arz olacak olan Reeder Teknoloji'nin 13 - 14 ve 15 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacağı, son arz tarihinin ise 15 Eylül Cuma saat 17.00'da sona ereceği öğrenildi.

REEDER ARZ FİYATI VE BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Reeder Teknoloji'nin halka arz büyüklüğü 2 milyar TL olarak açıklanırken hissenin sembolü REEDR olarak belirlenmiştir. Hisse 9,30 TL'den halka arz edilirken toplamda 215 milyon adet lot dağıtılacağı öğrenildi.

REEDER TEKNOLOJİ HALKA ARZ HANGİ BANKALARDA VAR?

Halka arz almak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası, Vakıf, Şekerbank, TEB, İş Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası, Denizbank, ING, Türkiye Finans, QNB başta olmak üzere tüm bankalar üzerinden mobil bankacılık borsa ve yatırım bölümünden kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Kişilerin banka hesaplarının olması yeterli olacaktır.