Satış rekorları kırıyor! Renault Captur kampanyalı fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları ile alakalı olarak yeni fiyat listelerini yayınlayan Renault’un Captur modeli için kampanyalı fiyatları belli oldu. Renault Captur fiyatı ne kadar oldu?
Satış rekorları kırıyor! Renault Captur kampanyalı fiyat listesi açıklandı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler eğer tercihlerini sıfır kilometreden yana kullanacaklarsa araçların fiyatlarını güncel olarak takip ediyorlar. Bazı otomobil modelleri ise sıklıkla tercih edildikleri için çok daha fazla araştırma konusu olabiliyor. Türkiye’de son dönemlerde çokça satılmaya başlayan Renault Captur da bunlardan birisi oldu. Oldukça kullanışlı bir model olduğu belirtilen Renault’un SUV’u Captur için yeni fiyat listesi belirlendi.

RENAULT CAPTUR NASIL ARABA?

Renault uzun yıllardır Türkiye otomobil piyasasına hakim olan iki firmadan birisi olarak biliniyor. Bu otomobil markasının bazı modelleri artık klasikleşti. Clio ve Megan klasik haline gelen modeller oldukları için yüksek müşteri potansiyeline sahipler. Renault Captur ise firmanın SUV piyasasındaki eksikliğini kapatıyor. Oldukça beğenilen Renault Captur da Clio izleri görülse de çok daha gelişmiş bir otomobil ortaya çıkarıldı.

Renault Captur için en belirgin özellik otomobilin hareket kabiliyetinin oldukça güçlü olması gösteriliyor. Captur için modern bir tasarım ile dizayn yapıldı. Bununla da kalınmadı otomobilin içinde teknolojinin tüm imkanları değerlendirilerek dijital ekipmanlar yerleştirildi. Tüm bunlar Renault Captur kullananları cezbetmeye yetiyor. Son aylarda satış rakamlarında artış olması da aracın müşterilerin gözünde sınıfı geçtiğini gösteriyor.

RENAULT CAPTUR FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Renault Captur için firma şu fiyat listesini açıkladı:

-Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 944.900 TL
-Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg: 983.900 TL
-Renault Captur R.S. Line 1.3 Mild Hybrid EDC 155 bg: 1.090.000 TL