Seat 513 Bin TL'ye sıfır araba satıyor! Şubat sonuna kadar geçerli, stoklarla sınırlı!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için firmalar 2022 model araçları indirimli fiyatlarla satışa çıkarıyorlar. Seat Ibiza da indirimli fiyatla satışa çıkarılırken müşterilere 515 Bin TL’lik teklif yapıldı.
Seat 513 Bin TL'ye sıfır araba satıyor! Şubat sonuna kadar geçerli, stoklarla sınırlı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler çok önemli bütçeleri karşılamak durumunda kalıyorlar. Bu bütçeler de vatandaşlarım alım güçlerinin çok ötesine geçti. Bundan dolayı firmalardan sunulan özel imkanlar araştırılıyor. Otomobil firmaları bazı gerekçelerle dönem dönem vatandaşlara özel fiyatlarla otomobil satışı yapıyorlar. Seat firması da bu yönde bir kampanya açıkladı.

2022 MODEL SIFIR ARABALAR SATIŞTA!

Sıfır kilometre otomobil satın alırken fiyat avantajı kullanmak isteyenlere firmalar çok önemli bir seçenek sunuyorlar. Bazı firmalar stoklarında bulunan ve satışı henüz gerçekleşmemiş 2022 model sıfır arabaları fiyat avantajı ile satıyorlar. 2022 model araçları 2023 fiyatlarından bir miktar daha düşük bir bedelle satan firmalardan birisi de Seat oldu. Seat’ın çok bilinen ve tercih edilen modeli olan Seat Ibiza için kampanyalı bir fiyat açıklandı.

SEAT IBİZA KAMPANYALI FİYATLA SATIŞTA

Seat firması tarafından kampanyalı fiyat açıklaması yapıldı. Bu açıklamaya göre 2022 model Seat Ibiza 1.0 Evo 80 HP Style versiyon otomobil 515 Bin TL’ye satılıyor. Bu fiyat avantajını kullanarak bu aracı satın almak isteyenlerin Şubat ayı sonuna kadar bu işlemi gerçekleştirmeleri gerekiyor. Mart ayı ile beraber hem yeni zamlar gündeme gelebilecek hem de 2022 model araçların üretimleri olmadığı için stoklar eriyebilecek.

515 Bin TL’ye satılan 2022 model Seat Ibiza için bazı özellikler de açıklandı. Buna göre kampanyalı fiyatla satışa sunulan bu otomobilde 15 inç alüminyum alaşımlı jantlar, ön sis farları, EcLED ön farlar, elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı otomatik katlanabilir yan aynalar, arka park sensörleri, çift bölgeli otomatik klima, 8 inç dijital gösterge paneli, otomatik yanan kısa farklar gibi özellikler bulunuyor.