Tatil kampanyası bitmedi: Maximum kartı olup tatile gideceklere 500 TL destek! Son gün 30 Eylül…

Maximum fırsat ve kampanyalarını sunmaya devam ederken, bir kampanya da tatil sektörü için geldi. Pazarama Tatil’de otel rezervasyonlarına 500 TL’lik destek fırsatı duyuruldu. İşte detaylar…
Tatil kampanyası bitmedi: Maximum kartı olup tatile gideceklere 500 TL destek! Son gün 30 Eylül…

Bankalar ve işletmeler, yıl içerisinde dönemlere ve müşterilerin harcama yoğunluğuna göre dönemsel olarak kampanya ve fırsatlarını sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaz döneminde özellikle tatil sektöründe yapılan harcamalara yönelik sunulan kampanya ve fırsatlar dikkat çekmişti. Eylül ayının gelmesiyle birlikte tatil fırsatları ve kampanyaları bitmedi. Maximum, tatil rezervasyonları için 500 TL’lik Pazarama Puan kampanyasını duyurdu. Kampanyada nasıl kazanılır?

Maximum tarafından duyurulan kampanya kapsamında, Pazarama Tatil üzerinden 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarına yönelik 500 Pazarama Puan hediye ediliyor. Şartları karşılayan Maximum müşterileri, kolayca bu kampanyadan yararlanarak kazanç sağlayabiliyor. Maximum tarafından sunulan kampanyada son tarih 30 Eylül 2023 olarak belirlendi. Peki kampanya şartları neler, kimler kampanyadan yararlanabilecek? İşte detaylar…

500 TL PAZARAMA PUAN HEDİYESİ

ban-5838-pazarama-otel-580x460.jpg

Maximum, tatil harcamalarına yönelik kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, 30 Eylül 2023 tarihine kadar Maximum Kart ile Pazarama Tatil üzerinden tek seferde 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyon harcamalarına 500 TL Pazarama Puan hediye ediliyor. Kampanyaya İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar dahil ediliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Maximum tarafından sunulan kampanyada Ticari Bankamatik Kartları ve Kredi Kartları, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan, Pazarama Puan ve MaxiMil kullanılarak yapılan işlemler ile birlikte ürün iptal ve iade işlemleri kabul edilmiyor. Ayrıca kampanya döneminde yapılan otel rezervasyonlarının iptal veya iade edilmesi durumunda da kazanılan Pazarama Puan ödülleri geri alınıyor.

ÖDÜL KULLANIMI VE TARİHLER

Maximum tarafından sunulan kampanyada kazanılan Pazarama Puan ödülleri, 17 Ekim 2023 tarihine kadar müşterilerin kartlarına yükleniyor ve bu ödüller 30 Kasım 2023 tarihine kadar kullanılabiliyor. Kampanya kart değil, müşteri bazında sunuluyor ve bir müşteri söz konusu kampanyadan en fazla 500 TL Pazarama Puan ödülü kazanabiliyor. Kazanılan ödül Pazarama Puan’lar, sadece Pazarama üzerindeki online alışveriş, market siparişleri ve araçta öde harcamalarında kullanılabiliyor.