Toplu taşıma kullananlara TEB'den büyük destek! 30 Eylül'e kadar herkese 30 TL destek verilecek

Bankaların çeşitli sektör harcamalarına yönelik kampanya fırsatları devam ederken, TEB’den toplu ulaşım harcamalarına yönelik 30 TL indirim kampanyası da geldi. İşte detaylar…
Toplu taşıma kullananlara TEB'den büyük destek! 30 Eylül'e kadar herkese 30 TL destek verilecek

Bankaların, müşterilerinin ihtiyaç ve harcama alanlarına yönelik dönem dönem sundukları kampanya ve fırsatlara devam ediyor. Söz konusu kampanyalar kapsamında birçok sektöre yönelik yapılan harcamalara karşılık sunulan desteklerden biri de bu kez TEB’den geldi. TEB, toplu ulaşım kullanan müşterilerine 30 TL indirim kampanyasını duyurdu. Kampanya dahilinde TEB müşterileri, şartları karşılamaları halinde bu indirimlerden yararlanabilecek.

TEB, toplu ulaşım harcamalarına 30 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. TEB müşterileri, bireysel kredi kartları ile belirlenen tarihler arasında toplu ulaşımda temassız veya mobil ödeme ile yapacakları harcamalara karşılık yüzde 30, toplamda ise 30 TL indirim kazanma fırsatı yakalayacak. Katılım gerektiren kampanya dahilinde ilk ulaşım harcamasını yapmadan önce, müşterilerin belirlenen kanal ve adımlar üzerinden katılım sağlaması gerekiyor. İşte detaylar…

TEB’DEN ULAŞIMDA 30 TL İNDİRİM KAMPANYASI

230904-teb-debit-ulasim-detay.jpg

TEB, toplu ulaşımda yapılan harcamalara 30 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, 01-30 Eylül 2023 tarihleri arasında, toplu ulaşımda bireysel TEB kredi kartıyla temassız veya mobil ödeme yöntemi ile harcama yapanlar, her harcamada %30, toplamda ise 30 TL indirim fırsatı kazanacak.

Katılım gerektiren kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya “ULASIM” yazıp 4616’ya SMS göndererek katılım sağlaması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olan müşteri bazlı kampanyada her bir müşteri en fazla 30 TL indirim hakkı kazanabiliyor. Ayrıca 17 Ağustos 2023 tarihinden önce yapılan işlemlerde, her temassız işlem tutarının da en fazla 15 TL olması gerekiyor. Kampanya dahilinde ise yapılan her temassız ödeme tutarının en fazla 30 TL olması gerekiyor. Ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil ediliyor ve kampanyaya ayrıca dahil edilmiyor.

Banka kartı ve Ticari kart sahipleri kampanyadan yararlanamıyor ve kampanyaya 1 TL ve üzeri harcamalar dahil ediliyor. Kampanyaya katılım için gönderilen SMS’ler KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL ile ücretlendiriliyor.