Toyota'dan müşterilere Corolla teklifi! Kampanyalı fiyat listesi Mayıs 2023!

Dünyada en çok otomobil satan firma ünvanını elinde tutan Toyota’nın kült modellerinden olan Corolla için yeni fiyatlar belirlendi. Toyota Corolla Türkiye fiyatları ne kadar oldu?
Toyota'dan müşterilere Corolla teklifi! Kampanyalı fiyat listesi Mayıs 2023!

Türkiye’de otomobil satın almak isteyenlerin sıfır kilometre araçların son fiyatlarına dair sorgulamaları devam ediyor. Bir araç satın almayı planlayanlar marka marka ve model model fiyat araştırması yapıyorlar. Bu araştırmalar bazı markaların bazı modellerinde yoğunlaşabiliyor. Toyota’nın Corolla modeli de çok yoğun talep alan otomobillerden birisi olmaya devam ediyor.

TOYOTA COROLLA MAYIS FİYATLARI BELİRLENDİ!

2022 yılının resmi verilerine göre dünyada en çok otomobil satışı yapan firma Toyota olmuştu. Tüm dünya genelinde çok yüksek satış rakamlarına ulaşan Toyota markası kalitesi ile beğeni topluyor. Toyota marka bir araç kullanarak tecrübe edenler ise bu markadan dolay kolay vazgeçemiyorlar. Uzun yıllardır otomobil sektöründe yer alan Toyota yıllar içerisinde otomobil sektöründe gerçekleşen gelişmelere de ayak uydurarak modern çizgilerle belirlenmiş tasarımlara sahip araçlar üretebiliyor.

Toyota’nın en çok bilinen otomobil modeli ise Toyota Corolla oldu. Tüm dünya genelinde büyük beğeni toplayan Toyota Corolla’nın 2023 tasarımı da sınıfı geçti. Toyota Corolla satın almak isteyenlerin ise Türkiye’de ne kadarlık bir bütçeyi gözden çıkarmaları gerektiği belli oldu. Buna göre Toyota Corolla’nın en düşük versiyonu olan 1.5 Vision için 781.150 TL fiyatı belirlendi. En üst versiyona sahip Corolla ise 1 Milyon 90 Bin 250 TL’den satışa çıkarıldı.

Toyota Corolla için açıklanan fiyat listesi şöyle:

-Toyota Corolla 1.5 Vision: 781.150 TL
-Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 815.150 TL
-Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 895.600 TL
-Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 950.700 TL
-Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.008.400 TL
-Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.090.250 TL