Türkiye Finans’tan düşük faizli kredi: 100 bin TL için hemen başvurun, ilk ödemeyi tam 3 ay sonra yapın!

Bugün yeni ayın kredi kampanyasını duyurmuş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük faizli ve esnek ödemeli bir paketi devreye aldı. İşte Türkiye Finans Katılım Bankası’nın güncel kredi kampanyası…
Türkiye Finans’tan düşük faizli kredi: 100 bin TL için hemen başvurun, ilk ödemeyi tam 3 ay sonra yapın!

Piyasalarda artmaya devam eden kredi faiz oranları, eylül ayında beklenenin de üstüne çıktı. Ancak bazı bankalar, kredi faiz oranını piyasanın daha altında tutarak, müşterilerine daha avantajlı bir şekilde nakit desteği sağlamayı bu ay da sürdüreceğini gösterdi. O bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük faizli ve geri ödemeleri son derece esnek olan bir kredi paketini devreye aldı.

Yeni ayda yeni bir kredi paketi ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye Finans Katılım Bankası, nakde ihtiyacı olanlara seslendi. Bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında çok özel avantajlar sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, faizi düşük tuttuğu gibi geri ödemeleri de müşterileri açısından avantajlı hale getirdi. İşte Türkiye Finans Katılım Bankası’nın güncel kredi kampanyası…

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA ÖDEMELER ÜÇ AY ERTELENEBİLİYOR

whatsapp-image-2023-09-08-at-12-03-3.jpg

Bu ay ‘Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı’ adı altında kar oranı düşük bir kredi paketini devreye almış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, vade süresi 36 aya varan krediler kullandırtacağını bildirdi. 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapanların avantajlı ödeme koşullarına sahip olacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, bu kapsamda üç ay ödeme erteleme sunacağını da açıkladı. Başka bir deyişle, Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan aralık ayına kadar kredi çekecek olan banka müşterileri, ilk ödemelerini 90 güne kadar erteleyebilecek.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA FAİZ YÜZDE 3,29’DAN BAŞLIYOR

whatsapp-image-2023-09-08-at-12-03-52.jpg

Bu ay itibariyle başlangıç faizini piyasanın altında belirlemiş olan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu faiz oranın kişinin kredi notu, kredinin vade süresi ve miktarı gibi detaylara bağlı olarak değişebileceğini bildirdi. Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan gelen bilgilendirmeye göre, sigortalı 6 ay için yüzde 3,29; 12 ay için yüzde 3,59; 24 ay için yüzde 3,79; 36 ay için ise yüzde 3,89 faiz sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortasız 6 ay için yüzde 3,89; 12 ay için yüzde 4,19; 24 ay için yüzde 4,39; 36 ay için ise yüzde 4,49 faiz oranıyla kredi sağlayacak.