Türkiye İş Bankası’ndan okul alışverişi için 1.000 TL hediye: Başvuru tarihlerini yakalayan kazançlı çıkar!

Okula dönüş kampanyası başlatmış olan Türkiye İş Bankası, bugün 1.000 TL destek ödemesi yapacağını duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’nın kampanyası ve kampanya koşulları…
Türkiye İş Bankası’ndan okul alışverişi için 1.000 TL hediye: Başvuru tarihlerini yakalayan kazançlı çıkar!

Bankaların son zamanlarda yönelmiş olduğu nakit odakları kampanyaları kapsamında yeni bir dönem daha başladı. Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasına sayılı günler kala bu kampanyalara bir ek katkıyı da Türkiye İş Bankası yaptı. Yeni dönem öncesinde okul alışverişi için harcama yapanlara 1.000 TL destek ödemesi gerçekleştirecek olan Türkiye İş Bankası, bu destek ödemesine dair açıklama yaptı.

Yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılı bilgi sağlayan Türkiye İş Bankası, yazılı olarak gerçekleştirdiği ‘Maximum'dan Okula Dönüş Harcamalarınıza Özel 1.000 TL'ye varan MaxiPuan!’ başlıklı kampanyası kapsamında 1.000 TL ödeme alabilecek olan kişiler için duyuruyu yaptı. Bu kampanya kapsamında 1.000 TL ödeme gerçekleştirecek olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılıma dair de bilgi verdi. İşte Türkiye İş Bankası’nın 1.000 TL ödemeli okul harcaması kampanyası ve kampanya koşulları…

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN TOPLAM 1.000 TL KAZANILABİLİYOR

189647.jpg

Kampanya kapsamında üç ayrı harcama kampanyasını birleştirmiş olan Türkiye İş Bankası, market harcamalarına önce 200 TL, sonra 400 TL olmak üzere toplamda 600 TL; okul harcamalarına ise 400 TL olmak üzere genel toplamda 1.000 TL kazandıracağını duyurdu. Bu kapsamda 30 Eylül’e kadar giyim, giyim aksesuarı, ayakkabı, kırtasiye, optik sektörlerindeki firmalar ile seçili elektronik perakende firmalarının Maximum işyerlerinden tek seferde yapılacak ikinci 750 TL ve üzeri her alışverişe 50 TL olmak üzere toplam 400 TL MaxiPuan hediye edecek olan banka, market alışverişi kampanyalarına ilişkin de ayrıntılı bilgi verdi.

ÜÇ KAMPANYAYA AYRI AYRI KATILMA ŞARTI BULUNUYOR

Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılımına izin veren Türkiye İş Bankası, market alışverişleri kampanyalarının ilki kapsamında 1-30 Eylül tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 2.500 TL ve üzeri her peşin alışverişi için 100 TL, olmak üzere toplam 200 TL MaxiPuan kazandıracağını duyurdu. Ayrıca 1-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra farklı günlerde yapılacak 500 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 40 TL verecek olan banka, toplam 400 TL MaxiPuan kazandıracağını da bildirdi. Üç kampanyaya ayrı ayrı katılımı şart koşan Türkiye İş Bankası, katılım için ise mobil uygulamalarına yönlendirdi.