Vakıf Katılım'dan son dakika ihtiyaç kredisi hamlesi! 50 bin TL ile borçlarınız sıfırlanacak

Vakıf Katılım tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 50 bin TL tutarındaki ihtiyaç kredisi ile vatandaşların ceplerini rahatlatılacağı ifade edilmiş oldu.
Vakıf Katılım'dan son dakika ihtiyaç kredisi hamlesi! 50 bin TL ile borçlarınız sıfırlanacak

Vatandaşların ekonomik koşullar nedeni ile ihtiyaç kredilerine ihtiyaç duymaları ile birlikte bankalar tarafından da bu kredilerden nasıl faydalanabileceği konusunda kampanyalar yapılmaya başlandı. Vakıf Katılım tarafından duyurulan son ihtiyaç kredisi kampanyasına göre ise uygun faiz ve vade oranları ile birlikte müşterilerine özel toplamda 50 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi verileceği ifade edildi.

VAKIF KATILIM 50 BİN TL VERECEK!

Konu ile ilgili yapılan paylaşıma göre müşterilere örnek olması amacı ile örnek ödeme planı yayımlandı. Bu plana göre toplamda 12 ay vade imkanı ile verilecek olan ihtiyaç kredisinin sağladığı imkanların neler olduğundan ve faiz oranları, aylık taksit tutarlarının neler olduğunda da bahsedildi.

screenshot-81-002.png

Anapara = 50.000 TL

Toplam Faiz = 9.263 TL

Tahsis Ücreti = 250 TL

screenshot-82-002.png

Faiz Oranı = %2,09

Toplam Kar Payı = 9.263,49 TL

Aylık Taksit = 4.938,62 TL

Toplam Ödeme = 59.513,44 TL

Yıllık Maliyet Oranı = %39,30

Tahsis Ücreti = 250,00 TL

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yukarıda verilen kredi tutarları ile birlikte başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar Vakıf Katılım tarafından şu şekilde verilmiştir;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak.
  • Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak.
  • Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması
  • Kredi başvuru formu.
  • TCMB'nın kara listesinde olmamak.
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak.
  • İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

Yukarıda verilen bu şartlar bankanın müşterilerinin borçlarını rahat bir şekilde geri ödeyip ödeyemeyeceği konusunda güvence içermektedir. Bu sayede kişilere istedikleri kredi miktarlarını verebileceklerdir. Başvuruların ise Vakıf Katılım şubeleri, mobil ve internet bankacılığı üzerinden oldukça kolay bir şekilde yapılabileceği ifade edilmiş oldu.