Vakıfbank 200 Bin TL veriyor! 3 ay taksit ertelemeli 2. el taşıt kredisi kampanyası!

İkinci el otomobil satın almak isteyenlere Vakıfbank tarafından çok özel bir kredi kampanyası açıklandı. Bu kredi kampanyası kapsamında Vakıfbank çeşitli imkan seçenekleriyle finansman desteği sağlıyor.
Vakıfbank 200 Bin TL veriyor! 3 ay taksit ertelemeli 2. el taşıt kredisi kampanyası!

İkinci el otomobil satın alırken bütçe sorunu yaşayanlara bankalar değişik koşullarda ve belirli maliyetler karşılığında destek olabiliyorlar. Bu kapsamda düzenlenen taşıt kredisi kampanyaları ile müşterilere cazip fırsatlar veriliyor. Son dönemlerin en kapsamlı ve avantajlı ikinci el taşıt kredisi kampanyasını ise Vakıfbank açıkladı. Vakıfbank ikinci el otomobil satın alacak müşterilere farklı avantajlarla taşıt kredisi veriyor.

VAKIFBANK İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

Vakıfbank ikinci el otomobiller için verdiği taşıt kredisi ile birbirinden özel imkanları müşterilerin hizmetine sunuyor. Bu imkanlardan birisi de güvenli satış sistemi oluyor. Buna göre ön rehin teminatı yöntemi uygulanıyor. Hem alıcı hem de satıcı güven altına alınıyor. Satış işleminden önce araç bedeli günce altına alınıyor. Alıcı da bu sistemde taşıt kredisi kullanabiliyor. Satışı yapılan otomobilin tescil işlemi tamamlandıktan sonra satış tutarı satıcının hesabına Vakıfbank güvencesiyle aktarılıyor.

3 AY ERTELEME VE ESNEK ÖDEME SEÇENEKLERİ

Vakıfbank’ın ikinci el otomobiller için verdiği taşıt kredisi kampanyasının farklı avantajları da bulunuyor. Esnek ödeme imkanı ile bu krediler veriliyor. İsteyen müşteriler ilk 3 ay ödemesiz dönem seçerek bu süreçte herhangi bir taksit ödemesi yapmıyorlar. Talep eden müşteriler de taşıt kredisi taksitlerini aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli, değişken taksitli ödeme planları ile ödeyebiliyorlar. Burada tercih tamamen müşteriye bırakılıyor.

VADE SÜRESİ KISITLAMASI

Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kampanyası çerçevesinde BDDK’nın sınırlamaları da uygulanıyor. 400 Bin TL ve altındaki araçlar için yüzde 70 kredilendirme ve 48 aya kadar vade imkanı verilirken 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaki otomobiller için 36 aya kadar vade ve yüzde 50 kredilendirme imkanı sağlanıyor. Otomobilin değerinde ise kasko değeri esas alınıyor.

200 BİN TL KREDİ TAKSİT HESAPLAMASI

Vakıfbank 200 Bin TL veriyor! 3 ay taksit ertelemeli 2. el taşıt kredisi kampanyası!

İkinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında Vakıfbank’tan 48 ay vadeli 200 Bin TL kredi kullanılması durumunda bankaya her ay kredi taksiti olarak 6.504 TL ödeme yapılıyor. Vakıfbank bu kredi için müşterilere aylık yüzde 1,59 oranında faiz uyguluyor.