Vakıfbank kredi vanasını açtı! 549 TL taksitle 9 ay ERTELEMELİ 10.000 TL destek kredisi ilk taksit Haziran 2024'te

Vatandaşların nakit para ihtiyaçları her geçen gün artmaya devam ederken Vakıfbank yeni destek kredisi müjdesini duyurdu.
Vakıfbank kredi vanasını açtı! 549 TL taksitle 9 ay ERTELEMELİ 10.000 TL destek kredisi ilk taksit Haziran 2024'te

Vakıfbank kredi vanasını açtı! 549 TL taksitle 9 ay ERTELEMELİ 10.000 TL destek kredisi ilk taksit Haziran 2024'te - Vatandaşların nakit para ihtiyaçları her geçen gün artarken ay sonunu getirmekte zorlanan kişilerin ilk tercihleri bankalardan kredi çekmek oluyordu.

Merkez Bankası tarafından uygulamaya alınan yeni parasal sıkılaşma politikası ve açıklanan faiz artırımları ile bankaların kredi faiz oranları rekor üzerine rekor kırarken bu da kredi çekmek isteyen kişileri olumsuz etkilemişti. Bankaların aylık taksit ödemeleri cepleri yakarken devreye bir kere daha kamu bankaları girdi. Vakıfbank destek kredisi paketi ile yeni fırsatlarını açıkladı.

VAKIFBANK'TAN 9 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ MÜJDESİ! BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İhtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak kamu bankaları yeni destek kredisi paketlerini peş peşe açıkladı. Bu paketlerden biri de Vakıfbank tarafından açıklandı. Vakıfbank destek kredisi paketlerinde mesleğe yeni başlamış veya azami 1 yıllık avukatlık yapılmış olması şartı ile 9 ay ertelemeli kredi vereceğini duyurdu.

avukat-kredisi.jpg

9 AY ERTELEMELİ KREDİ ŞARTLARI NELER?

  • VakıfBank kredi politikaları kapsamında başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.
  • VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.
  • Başvurular için kefil ön şartı aranmamakla birlikte şubelerimiz, gerekli durumlarda kefil talep edebilirler.
  • Bankamız gerekli gördüğü hallerde kredi kullandırım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Banka, kredi politikaları gereği, müşterinin aylık gelir bilgileri, skorlama, teminat vb. unsurları dikkate alarak kredinin geri ödeme seçeneklerini uygun görmeme hakkını saklı tutar.
  • VakıfBank kampanya koşullarında, kredi politikaları kapsamında müşteri bazlı değişiklikler yapabilir.

hesaplama.jpg

9 AY ERTELMELİ 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL ÖDENİR?

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak istiyorum diyen kişiler için 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit tutarı 549,33 TL olarak hesaplanmaktadır. Kredi başvuruları ise ilgili evraklar ile Vakıfbank şubeleri üzerinden yapılmaktadır.

Diğer meslek grupları ve asgari ücretli çalışanlar için de Vakıfbank ihtiyaç kredisi desteği sağlamakta olup 3 aya kadar ertelemeli kredi seçenekleri sunulmaktadır.