Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi sürprizi! Kampanya değişti, 50.000 TL için yeni taksit hesaplaması!

İhtiyaç kredisi çekmeyi düşünenlere ayın fırsatını Vakıfbank açıkladı. Vakıfbank'a başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanma taleplerini iletenlere düşük faizli ve 3 ay ertelemeli 50.000 TL kredi verileceği bildirildi.
Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi sürprizi! Kampanya değişti, 50.000 TL için yeni taksit hesaplaması!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı içerisinde kalan vatandaşlar bu finansal sorunun çözümünü bankalarda çözebiliyorlar. Belirli maliyetler karşılığında ihtiyaç kredisi çekilerek nakit sorunları çözülebiliyor. Bunun için en kritik olan ise çekilecek olan ihtiyaç kredisi için ne kadar maliyet ödeneği oluyor. Maliyete göre hangi bankadan ihtiyaç kredisi çekileceğine karar verilirken kamu bankaları özel bankaların bir adım önünde bulunuyor. 

VAKIFBANK KAMPANYAYI YENİLEDİ!

Vakıfbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyasında yapılan değişiklik ile bu kredi ürünü çok daha cazip hale geldi. Maliyet düşük olarak vatandaşlara verilen bu ihtiyaç kredisi ürününde çeşitli ek avantajlar da sağlanıyor. Bu kapsamda vatandaşların Vakıfbank'a ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları gerekiyor. Başvuruda bulunan tüm vatandaşlara avantajlı imkanlar sunuluyor. Böylece finansman sorunları kökten çözüme kavuşuyor. 

DÜŞÜK FAİZ POLİTİKASI!

Vakıfbank vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. Bu kampanya kapsamında çözüm odaklı hareket edilerek bir faiz oranı belirlendi. Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 1,89 oranında faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Bu imkan ile ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar avantajlı oluyorlar. Aynı krediyi bir başka bankadan çekmeye kalkınca çok daha fazla faiz maliyeti ile karşılaşılıyor. 

36 AY VADE SINIRI!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında vatandaşlara sağlanan kredinin 36 aya kadar vadeli olabileceği bildirildi. BDDK talimatları gereği bu 36 ay vade imkanı 50.000 TL limitli krediyi aşamıyor. Eğer aşılırsa o zaman 24 aya kadar vade uygulanıyor. Bankaların yüksek limitli ihtiyaç kredisi vermedikleri biliniyor. Merkez Bankası'nın getirdiği kurallar gereği 70.000 TL üzerinde ihtiyaç kredileri verilmesi durumunda belirli bir faiz oranının üzerine çıkılmaması gerekiyor. Tüm bankalar da kredi limitlerini 70.000 TL ile sınırlamayı tercih ettiler. 

3 AY ERTELEME

Vakıfbank müşterilere 3 ay taksit erteleme imkanını ihtiyaç kredisi kampanyası ile sunuyor. Bu kampanya kapsamında müşteriler ihtiyaç kredisi kullanıp 3 ay boyunca taksit ödemesi yapmamayı tercih edebiliyorlar. Bunun yanında çeşitli esnek ödeme imkanları da müşterilere sunuluyor. Burada müşterinin tercihlerine göre bir ödeme planlaması yapılıyor. 

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI!

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi sürprizi! Kampanya değişti, 50.000 TL için yeni taksit hesaplaması!

Vakıfbank'tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda bu kredi aylık yüzde 1,89 faizle hesaplanıyor. Bu hesaplamaya göre aylık kredi taksiti 2.077 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 74.795 TL şeklinde açıklandı.