Vakıfbank'tan yeni kredi hamlesi! 50.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle verilecek!

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler için Vakıfbank kredi musluklarını açtı. Vakıfbank'a başvuru yapan müşteriler uygun faiz ve esnek ödeme koşulları ile 50.000 TL kredi çekebiliyorlar.
Vakıfbank'tan yeni kredi hamlesi! 50.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle verilecek!

Türkiye'de nakit sıkışıklığı içerisine giren vatandaşlar bu finansman krizini hızlı bir şekilde sonlandırmak istiyorlar. Bunun en kolay yolu ise bankalara başvuru yaparak ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Geçmiş dönemde kredi sicili oldukça bozuk olan müşterilere bankalar kredi imkanını biraz zor sağlıyorlar. Ancak bu yönde bir sorunu olmayanlar bankalardan kolay bir şekilde nakit desteği alabiliyorlar. 

İhtiyaç kredisi çekmek için karar verenlerin ilk aşmaları gereken sorun ise kredi maliyetleri oluyor. Bankacılık piyasasında ihtiyaç kredisi için maliyetler oldukça farklı olabiliyor. Türk lirasının geleceğine dair duyulan güvensizlikten dolayı bankalar tüm bu riskleri kredi faizlerine yansıtıyorlar. Dolayısıyla özel bankalardan ihtiyaç kredisi çekenler yüksek faizlerle karşılaşabiliyorlar. Bu şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak da hiç avantajlı olmuyor. 

Kamu bankaları ise ihtiyaç kredilerinde özel bankalara kıyasla çok daha düşük maliyetle kredi imkanı sağlayabiliyorlar. Günün piyasa koşullarına göre kamu bankalarından ihtiyaç kredisi çekmek kazançlı olabiliyor. Bu bankalardan birisi olan Vakıfbank da müşterilere yönelik son ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Müşteriler yine kapsamlı avantajlarla ihtiyaç kredisi çekme imkanına sahip olacaklar. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ MERAK EDİLENLERİ!

Vakıfbank'ın açıklamış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere çoklu imkanlar sağlanıyor. Öncelikle müşteriler düşük faiz imkanından yararlanabiliyorlar. Buna ek olarak esnek ödeme imkanı, 3 ay taksit erteleme gibi avantajlar da kullanılabiliyor. Peki Vakıfbank hangi koşullarda ihtiyaç kredisi veriyor? 

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanımında en fazla 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Bu imkanı kullanmak isteyenler 50.000 TL limit sınırına dikkat etmeleri gerekiyor. 50.000 TL'nin aşılması durumunda 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredileri en fazla 24 ay vadeli oluyor.  100.000 TL üstü için ise 12 ay azami vade süresi uygulanıyor. 

Vakıfbank müşterileri ihtiyaç kredisi çekmeleri halinde kolay ödeme imkanlarına sahip oluyorlar. İsteyenler kredi taksitlerini ilk 3 ay erteleyip hiç ödeme yapmıyorlar. İsteyenler ise aylık veya 3 aylık ya da farklı periyotlarla kredi ödeme planı hazırlayabiliyorlar. 

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Vakıfbank'tan yeni kredi hamlesi! 50.000 TL ihtiyaç kredisi bu taksitle verilecek!

Vakıfbank müşterileri aylık yüzde 1,89 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık taksit tutarı 2.077 TL olurken toplam kredi maliyeti 74.795 TL şeklinde hesaplanıyor.