Volkswagen Polo 131 Bin TL, Passat 134 Bin TL! Devletten satılık ikinci el otomobiller!

İkinci el otomobil almak isteyenlere çok uygun fiyatlarla Ticaret Bakanlığı tarafından araç satışı yapılıyor. Ticaret Bakanlığı araç satış ilanlarını güncelledi. Hangi ikinci el araçlar, kaç TL fiyatla satılıyor?
Volkswagen Polo 131 Bin TL, Passat 134 Bin TL! Devletten satılık ikinci el otomobiller!

Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyenler yüksek fiyat baskısı altında kalıyorlar. Hem sıfır kilometre hem de ikinci el piyasasında oldukça yüksek fiyatlar görülebiliyor. Bu da otomobil ihtiyacı olanların bu ihtiyaçlarını karşılamalarının önüne set çekiyor. Yüksek fiyat sorununu ise çok nadir bazı imkanlarla aşabilmenin imkanı bulunuyor. Devletin satışını yaptığı ikinci el araçlar bu anlamda büyük bir imkan sağlayabiliyor.

TİCARET BAKANLIĞI SATIŞA ÇIKARDI!

Ticaret Bakanlığı gümrükte kalan bazı ikinci el araçları zaman zaman satışa çıkarabiliyor. Bu araçlar sadece gümrükte kalan araçlardan oluşmuyor. Çeşitli nedenlerle devlet kontrolüne geçen ikinci el otomobilleri Ticaret Bakanlığı satışa çıkarabiliyor. Zaman zaman bu yönde satış ilanları yayınlanarak vatandaşların çok uygun fiyatla araç sahibi olmalarına imkan tanınıyor. E-ihale sistemi ile satış yapıldığı için de çok düşük fiyatlar belirlenerek bu ikinci el araçlar satışa sunuluyor.

TEKLİF VEREN AZ OLURSA DÜŞÜK FİYATA ALINABİLİYOR!

Ticaret Bakanlığı’nın satışa sunduğu ikinci el otomobiller e-ihale yoluyla satın alınabiliyor. Bu ihaleye teminat bedelini yatıran her vatandaş teklif verebiliyor. En yüksek teklifin sahibi ise aracı satın alma hakkı elde ediyor. Bunun için de bir otomobil için ne kadar az sayıda teklif olursa fiyat da o kadar az yükselebiliyor. Tek teklif olması durumunda ise bu ikinci el otomobiller piyasanın çok altında bir fiyatla satın alınabiliyor.

EN GÜVENLİ SATIŞ YOLU!

İkinci el otomobil satın alımlarında genellikle güvenli satış sorunu yaşanabiliyor. Vatandaşlar satın aldıkları ikinci el araçların bazı kusurlarını ancak satın aldıktan sonra fark edebiliyorlar. Ticaret Bakanlığı’nın sisteminde buna dair çok net bir önlem bulunuyor. Araçların satış ilanlarının içerisinde otomobiller için hazırlanmış ekspertiz raporları da yayınlanıyor. Vatandaşlar bu ekspertiz raporlarını detaylı olarak inceleme imkanına sahip oluyorlar. Bu şekilde otomobilin satışından sonra herhangi bir sürpriz ile karşılaşılmıyor.

ÇOK UYGUN FİYATLA SATILIYORLAR!

Volkswagen Polo 131 Bin TL, Passat 134 Bin TL! Devletten satılık ikinci el otomobiller!

Ticaret Bakanlığı tarafından satışa çıkarılan bazı ikinci el otomobilleri Emlak365 okuyucularına fikir vermesi bakımından haberimize ekledik. Buna göre 2004 model Volkswagen Polo 131.250 TL'ye, 1999 model Volkswagen Passat 134.850 TL'ye, 2002 model Volkswagen Golf 135.000 TL'ye satılıyor. Bu otomobiller için herhangi bir teklif henüz yapılmadı.